Viata in autobuz

Ai scapat de ochii mei critici in acest articol. Acum o sa ne amuzam impreuna de ceea ce se poate intampla intr-un amarat de autobuz. Sunt sigur ca si tu te mai urci in el ca sa ajungi la serviciu, sau in alte locuri la fel de minunate. Si sa stii ca nu o sa vorbim de fata aia draguta pe care o vezi in fiecare zi, stand pe acelasi scaun, sau de baiatul care iti zambeste in fiecare dimineata cand ajungi in statie – sper ca am impacat pe toata lumea acum. Si sa nu uit sa precizez un lucru. Te plimbi cu o “limuzina”, nu cu un simplu autobuz.

In zilele noastre “limuzina” e ravnita in special de babutele si mosnegii care merg la piata, sau doar vor sa se plimbe, fara sa aiba un motiv anume pentru care s-au urcat in minunatul mijloc de transport. Am sa-ti spun un secret, si te rog sa-l pastrezi doar pentru tine. Pentru babute si mosnegi e doar un mijloc de transport, iar pentru tine e un mijloc de transport in comun, deci iti mai imparti limuzina si cu alte persoane. Stiu, SOARTA! Cu siguranta a fost o babuta care a tipat la tine pentru ca ii ocupai scaunul in autobuz, sau poate te sarutai si tu cu cineva, sau cine stie cum mai erai imbracat, si ti se spunea pe un ton critic “Tineretul din ziua de azi!”. Sa stii ca nu am nici un sfat pentru tine. Daca vrei sa tipi si tu, te rog sa o faci. In caz ca vrei sa-i spui babutei tot ce ai pe suflet, sa nu eziti sa o faci. E buna si rautatea asta cateodata. Da, o sa imbatranim si noi, dar poate o sa stim cum sa ne comportam.

Ai sa mai intalnesti oameni care mananca. O sa-i privesti direct in ochi, dar degeaba. Iti vor raspunde cu o pofta imensa de a termina de mancat ceea ce tin strans in maini. Nu incerca sa le furi mancarea, s-ar putea sa ramai fara haine, cred.

Am ajuns si la categoria de oameni care vorbesc mult, prost si tare. Practic, tipa in urechea ta, moment in care vrei sa-i dai jos din autobuz si sa treci cu “limuzina” peste ei. Dar nu te obosi, zambeste, ai o viata minunata de care sunt sigur ca te bucuri in fiecare zi.

Acum, ia un loc in “limuzina”, da play la melodia preferata, fredoneaza fiecare vers al melodiei – in gand sa faci lucrul asta – zambeste, iar daca cineva se ia de tine, inchide ochii…tocmai ai ajuns intr-un loc in care nimeni nu te poate supara.

Daca crezi ca am ratat un personaj interesant, te rog sa-mi lasi un comment.

Advertisements

5 thoughts on “Viata in autobuz

  1. Pingback: Apa si sapunul | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s