Gelozia (partea a 2-a)

Ti-am promis in prima parte a articolului ca am sa impac pe toata lumea. In seara asta am sa vorbesc cu tine, cea care imi citeste blogul. Sunt sigur ca ai un prieten caruia i-ai facut cateva crize de gelozie. Dar, il iubesti si nu mai e nimeni ca el, un baiat cu un suflet bun, care tine la tine si are grija de tine, iti aduce flori – sper – si iti face multe alte surprize. Cred ca asa mi l-ai descrie daca ai vorbi cu mine pentru prima oara. Desigur ca nu e totul asa de roz.

Stiu ca au fost momente in care l-ai vazut cu alte fete si ai vrut sa le iei pe toate de par, sa le tavalesti prin nisip, sa le zgarii pe fata si sa le lasi cu sechele pe tot restul vietii. Iti recomand sa iei si niste lectii de arte martiale ca sa poti diversifica lucrurile. Dupa toate aceaste imagini care ti-a trecut direct prin fata ochilor, urmeaza prietenul tau la rand. Sunt sigur ca o sa apara niste reprosuri, palme peste fata si multe lacrimi. Si in final o sa-l ierti, iubirea e prea mare. Dar hai sa vedem ce e in capul lui, sa ne calmam totusi.

De ce te insala prietenul tau? S-ar putea sa nu aiba chef de o relatie serioasa si sa doreasca sa experimenteze cat mai multe chestii noi. Desigur, vrea si cat mai mult sex. Ca sa-si indeplineasca obiectivele va cauta cat mai multe fete, fara sa-i pese ce se intampla cu ele. Acum si tu poti fi sedusa si abandonata. Daca prietenul tau iti ofera anumite chestii si se asteapta sa primeasca si el ceva in schimb, te asigur ca daca nu o vei face, te va insela cu prima fata care va sti sa-i indeplineasca toate nevoile. Soarta! In caz ca nu exista comunicare, incredere si respect, fii sigura ca si atunci sunt sanse sa te lase pentru alta. Te rog sa fii atenta. Sunt si cazuri in care are si el amice de sex feminin cu care poate vorbi orice vrea. Se poate sa fi avut si un motiv destul de bun pentru care s-a intalnit cu o alta fata.

In final, o sa-ti spun direct: NU-L IERTA! Daca te-a inselat, o va face si a doua oara, indiferent de cat de mult il iubesti tu. Sunt destui baieti care te pot aprecia asa cum meriti. Ar fi cazul sa nu mai suferi in fiecare zi pentru unul care nu stie sa vada ce are langa el.

Sper ca acum am impacat pe toata lumea. Daca nu, imi poti lasa un comment.

Advertisements

One thought on “Gelozia (partea a 2-a)

  1. Pingback: Esti o diva! | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s