De ce sa fii elegant?

pittigq12Ti-am povestit ieri care sunt regulile de baza daca vrei sa adopti stilul business casual. Sper ca ti-au intrat bine in cap, pentru ca nu am de gand sa ti le repet. De acum te descurci si singur. Dar, sunt sigur ca te-ai intrebat de ce atata eleganta si de ce ti-ai schimba tu stilul vestimentar. Doar e asa de bine sa te imbraci casual. Sa stii ca si aurolacii tot casual se imbraca. Nu-si spala hainele, dar asta e numai problema lor.

Hai sa fim sinceri acum. Vrei sa ai langa tine o fata frumoasa, eleganta si desteapta – stiu ca vrei mai multe de la ea, dar am zis sa nu exagerez acum. Fata asta nu o sa se uite in nici un caz la tine daca nu stii cum sa te imbraci. Acum daca nici ea nu prea le are cu imbracatul, esti salvat si cu siguranta se va uita la tine. Iti spun asta pentru ca in 90% din cazuri cam asta este motivul care duce la schimbarea stilului vestimentar. Vrei sa o cuceresti pe X. Visezi la ea zi si noapte, o vrei langa tine si cine stie ce alte dorinte ascunse mai ai. Dar e ok, oricine isi doreste lucrul asta.

Sigur ca mai sunt si alte motive care sa produca aceasta schimbare. In primul rand o faci pentru tine. Toti stim sa ne imbracam si sa ne alegem niste haine. Dar sunt putini cei care o fac cu stil. Te asigur ca te vei simti mai bine in pielea ta daca vei face aceasta schimbare. Nu e nevoie sa-ti iasa totul bine de la inceput. E de ajuns sa iti doresti sa inveti cate ceva nou in fiecare zi.

Si crede-ma cand iti spun ca vei obtine mult mai usor anumite lucruri daca esti bine imbracat. Stilul, eleganta si personalitatea ta iti pot aduce multe avantaje. De ce sa fii fraier si sa nu profiti de chestiile astea? Acum daca vrei sa fii casual tot timpul, e doar problema ta. Numai ca nu mergi in fiecare zi la piata si nici nu cred ca semeni cu un cersetor – poate daca iti iei si tu o punga cu aurolac.

Daca nu te-am convins ca ai nevoie de o schimbare imi poti spune.

Sursa foto: http://www.gq.com

Advertisements

4 thoughts on “De ce sa fii elegant?

  1. Pingback: Cum alegi o camasa? | Life...

  2. Pingback: Apa si sapunul | Life...

  3. Pingback: Eleganta vs A fi in pas cu moda | Life...

  4. Pingback: Stii sa folosesti un parfum? | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s