Existi pe Facebook?

Existi pe Facebook?Ti-am vorbit putin de Facebook in articolul dedicat divelor si am zis ca a venit momentul sa-ti spun mai multe. Nu vreau dupa aia sa plangi ca nu ti-am povestit mai deloc despre minunata retea de socializare. Sunt sigur ca deja ai o viata pe Facebook si cred ca tocmai ai dat refresh sa vezi daca ai primit un raspuns de la fata aia draguta pe care tocmai ai abordat-o. Nu intra in panica daca nu iti raspunde, o fi fata ocupata sau vorbeste cu altul. Stai la rand si asteapta.

Te inteleg daca ti-ai instalat Facebook si pe telefonul tau inteligent. Nu vrei sa iti scape nimic, nici macar un simplu like. Cum poti sa pui o poza noua, facuta in cabina de probe din magazinul de fite, daca nu ai aplicatia instalata? Nu o sa afle lumea ce haine ti-ai luat si sunt sigur ca va urma sfarsitul lumii. Nu poti sa respiri daca nu primesti un like pe secunda si nu as vrea ca Facebook-ul sa sufere din cauza disparitiei tale.

Nu trebuie sa-mi povestesti toata viata ta pe Facebook. Consider ca mai ai si tu nevoie de putina intimitate si nici nu prea ma intereseaza asa de mult ce se intampla cu tine. Daca iti place o tipa, te rog sa nu-i dai like la toate cele 100 de poze pe care le are. Va crede ca o urmaresti si o sa te trezesti cu mascatii la usa. Iar daca vrei sa vorbesti cu ea, lasa-i un mesaj privat. Nu e nevoie sa-i scrii numarul tau de telefon pe “zid”.

Cand mai vrei sa distribui ceva, sa nu o faci din 5 in 5 minute. S-ar putea sa te trezesti cu mai putini “prieteni” si parca nu ti-ar placea sa nu mai primesti asa de multe like-uri. Si te rog sa folosesti gramatica limbii romane asa cum trebuie. Macar sa vad niste cuvinte scrise corect si sa nu folosesti prea multe prescurtari – GM vine de la General Motors si nu de la Good Morning. Si nu imi trebuie 1000 de poze cu tine ca sa imi dau seama cum arati. Incearca sa fii o persoana normala si sa nu abuzezi de retelele de socializare. Sunt sigur ca prietenii tai reali sunt mult mai distractivi.

Momentan cred ca iti sunt de ajuns criticile, dar o sa revin cu un nou articol. Si nu uita: “Daca nu dai like, nu existi!“.

Advertisements

15 thoughts on “Existi pe Facebook?

  1. A! Si inca o rautate, ca tot sunt pusa pe contre in aceasta seara! Fiecare pune ce vrea pe facebook, tot asa cum fiecare da unfriend oricui vrea. It’s internet – you can be a horse if you want to!

  2. Pingback: Esti un lenes! | Life...

  3. Pingback: Mos Nicolae exista pe Facebook! | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s