Luminite

Christmas LightsNu aveam de gand sa scriu azi, dar mi-am adus aminte de ceva. Am vazut acum cateva minute niste poze cu oameni, oameni ca si tine. Insa oamenii astia se imbulzeau sa vada niste chestii. Si atat! Clonele tale isi fac de cap la tot felul de evenimente. Si fara a avea un motiv anume. E doar spiritul ala de turma. Hai sa vedem cum se aprind luminitele de Craciun! O sa vina tot orasul. Trebuie sa fim si noi acolo! Te intreb acum, de ce? Chiar iti place sa primesti coate la coaste? Iti place sa nu mai ai aer si sa fii calcat pe picioare din 5 in 5 minute? E chiar asa de interesant momentul ala in care se aprind niste lumini?

O sa-mi zici ca sunt hater, dar oare cand tu iti pui niste lumini la usa apartamentului tau, iti chemi tot blocul sa-ti vada minunea? Copacii plini de instalatie din fata casei tale vor fi vazuti de toti vecinii tai? Nu e mai frumos sa te bucuri de lucrurile astea numai tu si cu persoanele la care tii cu adevarat? Te-am vazut cum te-ai imbulzit ca sa vezi cum se aprind niste lumini in orasul tau. I-ai calcat pe toti in picioare. Pentru ce? Nici macar nu te cunosti cu aia care erau pe langa tine. Ai stat in frig degeaba, in loc sa faci si tu ceva mai interesant si ceva care sa te bucure cu adevarat. Ma gandesc ca ciobanul Ghita nu are lumini de Craciun la stana lui. Oare s-ar fi imbulzit si el ca tine, daca nu avea o stana?

Iti poti lua vecina de la etajul 4, cea pe care placi, si sa te plimbi prin oras la 3 dimineata. Pe strada o sa fii numai tu si cu ea. Sa o tii de mana, sa te simta ca esti acolo. O sa fie si atunci luminitele aprinse. Nu e mai interesant asa? Parca suna altfel. Merita mai mult decat sa te imbulzesti si sa vezi primul luminile alea de Craciun. Incearca sa fii si tu mai autentic si sa mai renunti la spiritul de turma.

In seara asta nu o sa-ti dau nici o melodie. O ascult tot pe cea de data trecuta. Maine o sa-ti scriu un articol de stil. Sper ca esti pregatit sa mai afli ceva nou de la mine. Ne auzim!

Sursa foto: http://www.wlrfm.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s