Ninge?

ZapadaSoc! Chiar ninge. A venit iarna si acum te poti bucura de primii fulgi de zapada. O sa afli acum de la mine si de codul galben inca valabil pentru aproape toata tara. Poti intra in panica acum. O sa ajunga zapada pana la etajul 4. Stii tu deja ca acolo sta vecina ta. Sa te duci sa o salvezi si poate primesti ceva la schimb. Sa nu te emotionezi totusi cand o iei in brate.

De ce iti scriu asa dintr-o data? La nici doua secunde dupa ce a inceput sa ninga, te-am si vazut ca dai check-in pe Facebook. Nu a fost de ajuns sa dai check-in si ai pus si poze. Unele cu o descriere care suna cam…nu stiu. O sa gasesti tu adjectivul potrivit pentru urmatoarea descriere: “Magia exista!“. De ce nu dai check-in si cand ploua? Sau cand fulgera? Stiu, nu arata bine fulgerul in poze.

Daca tot dai check-in la orice eveniment din viata ta, te rog sa dai check-in si cand mergi la Washington Club (W.C.) si stai pe tron. Sa nu indraznesti sa faci si poze. Nu o sa primesti prea multe like-uri. Si ma gandesc ca vei suferi din cauza asta. Nu uita sa dai mana cu Bush!

Te las acum. Ne auzim dupa ce se opreste din nins. Daca asculti melodia asta, o sa dispara zapada! Magie adevarata!

Advertisements

2 thoughts on “Ninge?

  1. Pingback: Hai la nunta! | Life...

  2. Pingback: Bradul | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s