Hai la nunta!

Just MarriedSper ca ai terminat cu postarile pe Facebook referitoare la ninsoare. Deja s-a topit zapada, iar unde nu a nins lumea a cam suferit. Stii tu, deja, de ce. Azi ma gandeam la unele clone de ale tale care s-au casatorit de pe la 22 de ani. Nu am nimic impotriva acestui plan, dar nu prea il inteleg. Stiu ca dragostea e mare si ca esti in flacari – ca sa ma exprim mai frumos – dar chiar de la 22 de ani? Nu mai poti astepta si tu un pic? Macar pana pe la 25-26 de ani. Sau pana in momentul in care o sa te poti intretine sigur. Sa nu uiti sa te mai gandesti ca e posibil sa mai intretii si pe altcineva si nu-s rau deloc cand zic asta. E doar adevarul.

La 22 de ani nici macar nu ai job la care sa fii si tu platit cu un salariu acceptabil. Poate chiar inca mai stai cu parintii tai si nici nu te gandesti sa iti iei o casa numai a ta. Ma gandesc ca, in majoritatea cazurilor, nici macar nu stii sa faci de mancare. Nici eu nu stiu. Te poti bucura! Sa continuam acum. Oare o sa fii in stare sa ai o familie de la varsta asta? Sa te ocupi de tine si de inca altcineva? Si la 23 de ani daca te mai trezesti si cu un copil, atunci chiar nu stiu ce sa mai zic. O fi mare iubirea, dar trebuie sa te mai gandesti si daca esti in stare sa-ti asumi niste responsabilitati noi.

Si ma gandesc ca nu-s chiar asa de hater. Daca stai si te gandesti bine, o sa-mi intelegi parerea. Incearca sa nu te grabesti. Poti incepe cu niste pasi mai mici. Incearca sa cunosti cat mai bine persoana de langa tine, sa-ti gasesti un job cat mai bun, sa-ti cauti o casa numai a ta si apoi poti face si pasul cel mare. Acum daca ai niste conturi babane in banca, te poti casatori chiar de la 18 ani. Dar nu cred ca iti doresti asta.

Tu faci ce vrei! Asta e doar opinia mea si cam atat. Nu te-am criticat asa de mult, deci nu cred ca o sa te superi asa de tare pe mine. Iti trece pana maine! Hai pa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s