Bradul

GlobMa uitam acum pe Facebook si am vazut ca lumea deja a impodobit bradul. De abia uitasem de prima ninsoare si acum deja il asteptam pe Mos Craciun. Oare is prea hater? Sa stii ca azi e de abia 15 Decembrie. Nu crezi ca e cam devreme sa faci bradul? Imi aduc aminte, cand eram mic, faceam bradul pe 24, dimineata. Nu stiu daca asa e traditia, dar parca e mai interesant. De ce sa ai un brad in casa incepand cu 1 Decembrie? Esti constient ca pana pe 24 s-ar putea usca? Iar daca ramai fara brad, vecina de la 4 nu o sa te mai viziteze. Ea vrea un cadou de la tine si un brad frumos impodobit.

Am o intrebare pentru tine. Daca nu ar mai exista Facebook-ul, ce ai mai face? Ai mai pune zeci de poze cu tine si cu bradul tau, ala artificial? Ai mai da check-in din 5 in 5 minute? Cum ar fi viata ta fara Facebook? Stiu ca o sa fie cam nasol, dar ma gandesc ca poate asa o sa mai faci si alte chestii interesante. Daca nu ai chef sa experimentezi lucruri noi, atunci iti spun ca Facebook-ul nu va disparea. Poti sta linistit!

Acum, daca tot ai facut bradul, macar i-ai scris ceva lui Mos Craciun? Poate vrei sa-ti aduca ceva interesant si tu nici nu ai apucat sa-i scrii din cauza ca erai prea ocupat sa dai check-in. Stiu, Mos Craciun nu exista! Dar cand ai fost mic erai foarte bucuros cand trebuia sa-i scrii despre dorintele tale. Oare cum te-ai simti acum? Scrie ceva si pune scrisoarea sub brad. Poate te trezesti cu o surpriza.

Te las sa meditezi la acest lucru. Stiu ca nu ti-am mai scris nici un articol de stil, dar nu prea am avut chef. De maine poate o sa fie altfel. Trebuie sa fiu si eu mai bun, doar vine Craciunul. Nu ar trebui sa te mai critic asa mult. Ne auzim!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s