Cum te mentii in forma?

Faci miscare?Cu ceva timp in urma te-am intrebat daca faci sport sau doar preferi sa stai in pat si sa te uiti la filme. Azi m-am decis sa iti mai scriu ceva pe tema asta. Sunt sigur ca ai mancat ceva fripturica de porc si niste sarmale. Si sarbatorile inca nu-s gata. Maine urmeaza Revelionul si o sa manaci, din nou, mai mult decat de obicei. Ma gandesc ca nu ai vrea ca vecina de la etajul 4 sa te vada cu burta mai mare. Cine stie ce iti poate oferi la anul?

E foarte simplu sa faci sport. Trebuie sa te dai jos din pat pentru inceput. Chiar la tine in camera poti face cateva exercitii si te asigur ca o sa te simti foarte bine dupa 30 de minute de miscare. Incearca sa faci niste flotari, genoflexiuni si abdominale. Nu incerca sa fii viteaz inca din prima zi. S-ar putea sa faci febra musculara daca nu te opresti cand trebuie. Pentru inceput e de ajuns sa faci 3 serii de cate 10 repetari pentru fiecare exercitiu in parte. Intre serii ia o pauza de 1 minut. Mai poti intra intr-un magazin de sport si sa-ti cumperi niste gantere si poti spune ca nu mai ai nevoie sa mergi la sala.

In caz ca nu vrei sa-ti transformi camera intr-un loc de antrenament, ar fi cazul sa-ti faci un abonament la o sala. Nu o sa faci o gaura in buget si o sa investesti in tine pana la urma. Abonamentele la o sala incep cam de la 80 de lei si poti ajunge sa dai si sute de euro in caz ca vrei sa te duci la o sala “de lux”. La sala vei gasi un instructor care iti va explica ceea ce trebuie sa faci. Mai mult de atat nu am ce sa-ti spun. Te vei descurca si singur.

Daca nu vrei sa mergi la sala, sunt sigur ca esti in stare sa gasesti un teren de sport unde vei putea face cateva exercitii. E de ajuns sa lucrezi doar cu greutatea corpului tau. Ti-am explicat deja cam ce exercitii ai putea face. Mai poti cauta si tu pe internet altele. Si sa nu uiti sa ai grija si de alimentatia ta. Dar despre subiectul asta o sa-ti vorbesc in alt articol.

Daca vrei sa ma intrebi ceva, lasa un comment. Ne auzim!

Advertisements

One thought on “Cum te mentii in forma?

  1. Pingback: Ce faci cand mergi la sala? | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s