Serialele si stilul – The Blacklist

The BlacklistA inceput si 2014 si nici nu am apucat sa-ti spun si eu ceva frumos. Te-am criticat asa de mult anul trecut si nu ti-am scris nici un mesaj. La multi ani! Gata cu urarile! Urmeaza o noua serie de articole. O sa-ti prezint in fiecare saptamana o noua sursa de inspiratie pentru stil. Sursa asta de inspiratie o fie un serial anume. O sa ai si la ce te uita dupa ce citesti articolul. O sa incepem azi cu The Blacklist.

Pentru acest serial sursa de inspiratie este personajul principal al acestui serial, Raymond ‘Red’ Reddington interpretat de actorul James Spader. O sa spui ca esti prea tanar si nu prea e o sursa buna de inspiratie, dar nu e chiar asa. Ce poti invata de la acest personaj? Tinuta lui este foarte simpla: o camasa, pantaloni, o vesta, pantofi maro sau negri si un palton sau alt tip de haina. Accesoriile folosite sunt doar ceasul, cravata si palaria. Aceste accesorii sunt cele mai importante. Cravata si palaria sunt alese cu mare atentie. In unele episoade sunt precizati si producatorii. Incearca sa fii atent la culorile alese pentru cele doua piese vestimentare. Vei avea multe de invatat.

Camasa aleasa de personaj este intotdauna una simpla, fara prea multe dungi sau alte chestii. Vei observa ca nicioadata nu va purta sacou. Vei vedea doar vesta si pantalonii, dar surpriza e atunci cand vesta si pantalonii au culori diferite. Deci, nu alcatuiesc un costum de 3 piese. Daca te vei decide sa porti vesta, ai ce invata din acest serial.

Tinuta este completata de un palton sau alt tip de haina. Mie imi plac mult paltoanele alese. E iarna si parca ai avea nevoie de putina inspiratie ca sa-ti alegi hainele. O sa te mai las si pe tine sa descoperi lucruri interesante. O sa-ti mai spun un singur secret. Cravata si palaria sunt preferatele personajului.

Nu stiu cand o sa-ti scriu urmatorul articol. Dar ai un serial la care sa te uiti. Ne auzim!

Sursa foto: http://www.imdb.com

Advertisements

3 thoughts on “Serialele si stilul – The Blacklist

  1. Pingback: Serialele si stilul – White Collar | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s