Pitti Uomo 85

Pitti Uomo 85Intr-un articol mai vechi ti-am povestit despre Pitti Uomo, un eveniment organizat de doua ori pe an in Florenta. Nu e chiar un simplu targ de haine. Sute de brand-uri isi expun noile colectii de haine, dar se poate participa si la alte evenimente organizate de brand-uri mai cunoscute. Prima editie din anul acesta incepe tocmai astazi. Este editia cu numarul 85 si in perioada 7-10 Ianuarie vei putea afla multe informatii despre stil.

Poti intra pe site-ul evenimentul si sa vezi exact ce se intampla acolo. Anul acesta, la Pitti Uomo, vor fi prezente 1047 de brand-uri. Majoritatea sunt din Italia, dar vei gasi si colectii de haine din China sau alte tari. Pe site-ul lor poti gasi chiar si un catalog in care vei gasi informatii referitoare la acest eveniment. Este disponibil si un calendar cu toate lucrurile interesante care se vor intampla la Pitti Uomo.

Iti recomand sa fii atent la tinutele de street style. Vei avea parte de multe surse de inspiratie. La sfarsitul zilei vei gasi pe site-ul celor de la GQ US o parte din pozele facute de Tommy Ton. Anul trecut asa s-a intamplat si sper ca si anul acesta sa fie disponibile aceste imagini.

Un singur blogger de la noi din tara este prezent la Pitti Uomo. O sa te las pe tine sa afli despre cine este vorba. Sunt hater si nu o sa-i fac publicitate. E posibil sa-ti mai scriu zilele astea si sa-ti prezint cateva brand-uri mai importante. Ne auzim!

Advertisements

3 thoughts on “Pitti Uomo 85

  1. Pingback: Street style – Pitti Uomo 85 | Life...

  2. Pingback: Street Style – Poza saptamanii | Life...

  3. Pingback: Pitti Uomo 86 | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s