Serialele si stilul – White Collar

White CollarTi-am spus la inceputul anului ca iti voi prezenta in fiecare saptamana un serial din care sa te inspiri pentru a putea fi cat mai elegant. In primul articol ti-am vorbit despre The Blacklist. Azi m-am decis sa-ti scriu despre White Collar. As putea spune ca e una dintre cele mai bune surse de inspiratie. Vei avea ocazia sa vezi multe tinute si iti vei da seama cum arata un costum Made To Measure.

Iti voi povesti mai mult despre actorul principal al acestui serial, dar si celelalte personaje sunt o sursa de inspiratie. Costumele sunt cele mai des intalnite. Vei avea ocazia sa inveti cum sa-ti alegi camasa si cravata astfel incat sa se asorteze cat mai bine cu minunatul costum. Tinutele casual, sau mai bine zis smart casual, din acest serial sunt alese foarte bine. Si acum sa trecem la personajul principal al serialului.

Neal Caffrey va fi sursa ta de inspiratie. Personajul este interpretat de actorul Matt Bomer. In fiecare episod vei avea ocazia sa vezi mai mult de 3 tinute complete. Costumele sunt de fiecare data diferite. Chiar si culoarea acestora difera. Acestea sunt realizate de un designer care se ocupa numai cu garderoba personajului principal. Toate costumele sunt Made To Measure si iti vei da seama imediat ca iti spun adevarul. Pana si camasa purtata la o anumita tinuta este facuta la comanda. Cravata purtata de Matt Bomer este, in majoritatea cazurilor, o cravata slim. Vei observa ca, mai tot timpul, este prezent si un ac de cravata. Batista de buzunar nu lipseste nici ea. Te rog sa fii atent si la celelate piese vestimentare: ceasul, pantofii si alte accesorii. Il vei observa pe Neal, in mai toate episoadele, purtand si palarii. Este vorba de palariile Borsalino. Tinutele casual sunt la fel de importante. Si da, Neal Caffrey poarta si tricou. Dar este vorba de tricourile polo. Le vei vedea purtate alaturi de o pereche de chinos, o pereche de pantofi maro si alte accesorii la fel de stilate.

Ti-am dat destule detalii despre personajul pricipal al acestui serial. Te poti inspira si de la celelalte personaje: Peter Burke (Tim DeKay), Mozzie (Willie Garson), Clinton Jones (Sharif Atkins) etc. Incearca sa faci cat mai multe experimente si sa fii atent le felul in care asortezi culorile. Si nu uita sa alegi doar accesoriile care iti plac. Vizionare placuta si ne mai auzim! Daca ai ceva sa-mi spui, lasa-mi un comment.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s