Cine plateste la prima intalnire?

Prima intalnireAm fost intrebat recent de o prietena cum procedez la prima intalnire. Platesc eu sau plateste ea? Subiectul e destul de dezbatut si pe alte bloguri. Am sa-ti scriu si eu azi cate ceva si apoi iti poti invita vecina de la etajul 4 la un suc. Sau poate chiar si o prajitura. Nu e nevoie sa fii prea zgarcit la prima intalnire. Si vezi sa ai ceva cash la tine. Sa nu te duci numai cu 10 lei in buzunar. Iti vor ajunge numai pentru apa plata.

Nu iti voi scrie prea mult. E destul de simplu raspunsul pentru intrebarea asta si nu are rost sa-ti spun prea multe povesti. Tu vrei plati la prima intalnire. Sa nu care cumva sa iti pui vecina sa plateasca. Daca mai vrei sa ai parte si de a doua intalnire, scoate banii din buzunar. Si sa stii ca nu platesti si pentru o partida de sex. Pe aia o primesti doar daca vei sti cum sa-ti seduci partenera de intalnire.

Eu am o regula simpla. Daca ma simt bine cu o fata, platesc eu intotdeauna. Nu conteaza ca e vorba de a 10-a intalnire. Nu e ca si cum ai iesi de 10 ori pe zi in oras si o sa ramai fara bani in cazul in care vei plati numai tu. Sa-ti mai spun acum si de cealalta regula a mea. Daca nu ma simt bine la intalnire, fiecare isi va plati consumatia. Dar nu fac asta niciodata la prima intalnire. Ii vei spune tu ca vrei ca fiecare sa-si plateasca consumatia. Iti spun eu ca nu vei pati nimic. Va aprecia sinceritatea ta.

Vor fi si cazuri in care va plati vecina ta la prima intalnire. Alea sunt mai speciale si nu iti voi povesti de ele acum. Nu prea am chef. Si crede-ma ca nu o sa te plateasca pe tine ca sa faci sex cu ea. Iti vei da tu seama singur care au fost motivele ei.

Daca vrei sa afli mai multe pe tema subiectului asta, incearca sa cauti pe Google. Vei gasi destule bloguri care trateaza subiectul asta mai in detaliu. Exact ca intr-o telenovela. Ne mai auzim!

Advertisements

4 thoughts on “Cine plateste la prima intalnire?

  1. nu ti-am citit tot articolul, dar iti dau rapid o solutie daca vrei musai sa platesti tu . nu te avanta la meniuri kilometrice. n-are rost sa tot faci pomeni cu mese la restaurant.
    la urmatoarele intalniri las-o si pe ea sa contribuie la consumatie sau macar sa plateasca desertul, etc daca nu-si permite.
    nu trebuie sa platesti doar tu nici la prima , nici la a 10a.intalnire. amandoi ati iesit in oras ca sa va simtiti bine nu ca sa dati de pomana.
    daca nu-si permite mergeti in locuri in care isi permite si daca tu iti permiti mai mult , fa-i din cand in cand o surpriza placuta pe banii tai.
    asa nici ea nu se simte intretinuat si nici tu nu te umfli in pene ca deh…esti smecher…daca vrei sa o rasfeti poti s-o faci intr-un alt mod : plateste-i un curs de …engleza, aerobic,etc… va aprecia mai mult decat o farfurie de supa la Ritz…

  2. motivele ei? dar motivele tale? ca vrei doar sa o bagi in pat si daca nu iti iese sa nu cumva sa pierzi aia 10 lei de suc care i-a comandat ea. ce imbecil. Daca tu o inviti in oras si alegi locatia atunci tu platesti, daca nu vrei sa platesti ii spun dinainte si sa aiba optionea sa aleaga ea locatia ca poate nu isi permite undeva luxos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s