Fara sosete

Street StyleImi aduc aminte ca, in unul dintre articolele mele, ti-am promis ca iti voi povesti despre persoanele care nu poarta soseste. Atunci ma refeream la un secret si am zis ca ti-l voi dezvalui. Dar nu azi! Acum chiar iti voi vorbi despre cei care nu poarta sosete. Si sa stii ca nu le este lene sa-si spele sosetele. Este vorba doar despre stil si despre cum sa scoti in evidenta anumite piese vestimentare. Si in caz ca ai de gand sa-i critici pe cei care nu poarta sosete, mai intai uitat-te la tine sa vezi cum te imbraci tu. Nu am prea am chef sa fiu rau cu tine azi, asa ca voi trece la subiect.

La noi in tara vei observa putini barbati care chiar renunta la sosete. De ce? Nu pot sa-ti raspund exact la intrebarea asta. Poate din cauza ca tu ii judeci pe cei din jurul tau. Au ei un motiv pentru care nu vor sa renunte la ele. Insa, de ce ar fi bine sa nu porti sosete? Iti voi da doar un singur raspuns si cred ca este cel mai ok. Iti vei scoate in evidenta mult mai bine pantofii. Vei gasi si alte raspunsuri la intrebarea asta, dar din punct de vedere al stilului raspunsul pe care l-ai primit acum este cel mai bun pentru tine.

Cand poti renunta la sosete? Oricand! Chiar si iarna. Te poti uita la pozele de street-style de la Pitti Uomo 85 si vei observa multe tinute fara sosete. Stai linistit! Nu o sa ingheti de frig. Trebuie sa te calesti si tu putin. Si oricum acum nu prea poti sa mai zici ca ai avut parte de o iarna friguroasa. Si poti purta chiar si un costum. Nu inseamna ca, in cazul in care renunti la sosete, trebuie sa adopti o tinuta casual. Desigur, nu incerca sa mergi la o intalnire de afaceri fara sosete. Atunci trebuie sa respecti niste reguli de dress code.

Promit ca iti voi dezvalui si marele secret. Dar asta intr-un alt articol. Dupa cum vezi nu mai scriu in fiecare zi si s-ar putea sa astepti putin mai mult. Dar il vei afla. Poti dormi linistit diseara. Acum incearca sa te uiti in oglinda sa vezi cum e sa nu porti deloc sosete. Ne auzim!

Sursa foto: Tommy Ton

Advertisements

One thought on “Fara sosete

  1. Pingback: Pantalonii albi | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s