1 Martie

1 MartieA inceput si luna Martie si, dupa cum iti spuneam in alt articol, se termina si minunata mea pauza. Ma gandesc ca esti cat de cat incantat. Vei primi si mai multe informatii incepand cu luna asta.  Si sper ca mi-ai luat un martisor pentru asta. Sa nu uiti sa mergi si pana la vecina ta de la etajul 4. Macar sa-i urezi o primavara cat mai frumoasa. Va veni 8 Martie si ma gandesc ca atunci ii vei cumpara si un buchet de flori. Incearca sa o scoti si in oras. Ar trebui sa mai si socializezi cu ea. Dupa cum ti-ai dat seama deja, am sa te critic in continuare si nu am sa te las deloc in pace. Daca vei face ceva gresit, cu siguranta voi discuta cu tine aici pe blog.

Nu stiu exact despre ce vom vorbi in articolul de azi. Mi se pare interesant sa scriu cate un articol pe saptamana in care sa nu stiu exact ce subiecte voi aborda. Deja te-am obisnuit cu cateva si cred ca ti-au placut. In caz ca nu iti plac, trebuie doar sa-mi lasi un comment si sa-mi spui parerea ta. Acum daca tot am inceput cu martisoarele, ma gandesc ca ar fi bine sa continui tot cu ele. Martisorul anului 2014, in viziunea ta, este urmatorul: un tag la o poza pe Facebook. Tehnologie si smecherie! Crezi ca impresionezi pe cineva cu o poza pe Facebook? Nu ar fi mai frumos daca ai cumpara un martisor, sau niste ghiocei? In schimb vei primi si un zambet care va fi mult mai placut decat un like. Nu stiu cati ani ai, dar poate iti amintesti cand erai mic si pregateai o foaie A4 plina de martisoare pentru colegii tai de scoala. Si cred ca erai destul de bucuros cand alegeai martisoarele. Cand Facebook-ul iti va aduce aceeasi bucurie, sa nu uiti sa-mi lasi si mie un comment pe blog. Nu vreau sa pierd momentul respectiv.

Cam atat despre martisoare si ghiocei. Dar cred ca am sa continui cu Facebook-ul. Incearca pentru o zi sa uiti de Facebook si de like-ul pe care vrei sa-l primesti la o poza. Fii autentic si fa ceva original. Iesi din casa si te bucura de ceea ce iti ofera viata. Incearca lucruri noi. Ce ar fi daca te-ai sui intr-un avion si ai pleca sa vizitezi locuri noi. Crezi ca daca iti faci un selfie si il postezi pe Facebook, ai realizat ceva important? Nu! E doar o poza cu tine si cam atat. Mergi la un concert de pian, la opera. Apreciaza o piesa buna de teatru si incearca sa te bucuri de un spectacol de balet. Iti garantez eu ca nu ai sa plictisesti deloc. Dar ai grija sa ai si o companie placuta. Iesi in lume si socializeaza. Mai ai nevoie si de prieteni noi in viata ta. Parca suna interesant, nu?

Cred ca ti-am scris destul. Nu vreau sa te plictisesc asa de 1 Martie. Sper sa ne auzim de acum in fiecare zi si sa iti scriu cat mai multe articole despre stil. In caz ca vrei sa iti mai scriu si despre alte lucruri, lasa-mi un comment cu ideea ta. Ne auzim! O primavara faina!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s