Massimo Dutti – magazin online in Romania

Style - menswearSper ca ai avut parte de o prima intalnire reusita si ai stiut ce vin sa alegi. Azi revenim la treburile noastre mai importante. M-am gandit sa-ti scriu despre unul din brand-urile mele preferate, prezent si in Romania. Prin articolul asta nu am sa le fac deloc publicitate. Vreau sa-l vezi ca o sursa de inspiratie. Iti vei da seama la finalul articolului de ce iti spun lucrul acesta. Despre ce brand este vorba? Massimo Dutti! Deja ti-ai dat seama din titlul articolului. Poti cauta pe internet mai multe informatii despre acest brand. Eu nu iti voi da prea multe detalii.

Recent si-au deschis un magazin online in Romania. Produsele iti pot fi livrate la magazin, sau direct la tine acasa. Dar daca nu ai chef sa te duci pana la magazin, vei plati si o taxa de livrare. In caz ca nu iti vin hainele, tot vei ajunge sa le vizitezi si magazinul. Ce vei gasi la Massimo Dutti? Haine de calitate, si nu exagerat de scumpe. Da, sunt si unele piese vestimentare care te fac sa scoti multi bani din buzunar. Vei vedea ca unele articole au un pret standard, indiferent de materialul folosit pentru acestea. E unul dintre singurele magazine in care vei gasi si minunatul casmir. Si inca ceva. Daca inca iti place sa abordezi stilul casual, nu iti recomand sa iti iei haine de aici. Nu vei gasi deloc adidasi. Vei da numai peste pantofi si alte lucruri elegante.

De ce iti recomand acest magazin online? Nu trebuie neaparat sa-ti cumperi ceva de la ei. Fii atent la poze! In caz ca vrei sa iti cumperi o camasa, vei observa ca acest articol este prezentat ca facand parte dintr-o tinuta completa. Iti garantez ca aceasta tinuta este alcatuita cu cap. Vei invata foarte repede cum sa asortezi culorile, sa-ti alegi pantofii si multe alte lucruri. Fiecare articol din magazinul lor este prezentat alaturi de o tinuta completa. Ai o sursa de inspiratie perfecta. Sunt folosite pana si accesorii. In caz ca alegi culori diferite pentru pantalonii tai, vei observa ca toata tinuta se va schimba pentru ca totul sa se asorteze. E unul dintre singurele magazine de unde chiar te poti inspira.

Ti-am prezentat o noua sursa de inspiratie si sper sa profiti cat mai mult de ea. Vei avea multe de invatat. Nu trebuie sa cumperi ceva anume. Cam atat pentru seara asta. A fost un articol ma scurt. Daca vrei sa ma critici, imi poti lasa un comment. Ne auzim!

Advertisements

One thought on “Massimo Dutti – magazin online in Romania

  1. Pingback: Divele si gramatica | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s