La multi ani pe Facebook

GQ GirlSe pare ca ne-am obisnuit sa vorbim numai in week-end si nu prea imi place acest lucru. Dar, momentan, cred ca vom avea in continuare intalniri de genul asta. Stiu ca ti-am promis ca ne vom intalni mai des si sa vorbim mai mult. Te las sa ma critici de data asta. Sper ca divele au fost multumite de surpriza de la inceputul saptamanii si ele nu ma vor critica. Nu am mai discutat de ceva vreme despre Facebook. Azi pare o zi foarte buna pentru  acest subiect. Iti propun sa te gandesti la ziua aia speciala din an cand toata lumea iti spune La multi ani. Sa nu te bucuri prea mult. Azi nu primesti nici un cadou din partea mea. Nu e ziua ta! Doar vecinei tale de la 4 ii poti spune ca ai mai implinit inca un an. Poate primesti ceva special de la ea.

Intru pe Facebook si te vad cum le multumesti tuturor pentru toate urarile pe care ti le-au facut. Si sunt sigur ca le multumesti unor necunoscuti. Bine, 10% dintre cei care te-au felicitat iti sunt prieteni si in realitate. Cam mic procentul, dar ar trebui sa te resemnezi. Soarta! Dar tu esti bucuros. Esti popular pe Facebook. Toata lumea iti doreste numai bine. Te vei trezi maine cu milioane de lei in cont! Sa nu te duci cu cardul la bancomat. Vei fi dezamagit! Nu inteleg niciodata de ce esti asa de bucuros cand vezi niste mesaje pe Facebook. Toti te felicita pentru ca primesc o notificare. Prietenii tai de pe Facebook nici macar nu aveau habar ca e ziua ta. E usor sa tastezi un La multi ani. Apreciaza mai mult un telefon din partea unui prieten cu care ai ocazia sa dai mana in fiecare zi. El chiar stie de ziua ta.

Bun, acum sa trecem la partea mai trista. Momentul ala in care ii feliciti tu pe cei 90% dintre prietenii tai de pe Facebook. Cei pe care nu-i cunosti deloc. De ce faci chestia asta? Primesti ceva la schimb? O casa cu piscina si un garaj plin de masini? Nu cred! Cred ca nu ai putea dormi daca nu ii spui lui X sa i se indeplineasca toate dorintele. Sincer, nici nu cred ca iti doresti asta. La naiba! Vrei si tu de toate. Cum naiba sa-ti doresti ca altul sa le aiba inaintea ta? Stiu ca esti darnic si nu vrei sa fii egoist, dar asta e adevarul. Suna-ti prietenul cel mai bun. Spune-i lui La multi ani. Si sunt sigur ca iti doresti ca si el sa aiba vila si piscina. Facebook-ul e mai putin important.

Ajunge pentru seara asta. Ti-am scris destul. Ne vom mai auzi si maine. Ai grija ce faci cu vecina ta in seara asta. Sa fii cuminte. Ne auzim!

P.S. Tipa din imagine iti spune si ea La multi ani!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s