Sarbatorile la romani

GQ FoodA trecut Pastele si e timpul sa-ti mai spun cate ceva. Daca te las in pace, vei uita de mine. Asta nu e bine! In ultimul articol ti-am scris despre mine, dar acum vei reveni la statutul de vedeta a blogului meu. Intr-o zi va trebui sa organizezi o sesiune de autografe. Sa incepi sa-ti exersezi semnatura. Si ai grija sa te imbraci frumos. Vreau sa fii insotit de vecina de la 4. Deci, sa nu uiti ea. Alta nu vei mai gasi. Si vreau sa fii vesel cand vei da autografe.

Bun, sa revenim la ale noastre. Sarbatorile astea iti cam dau dureri de cap. Si durerile astea de cap apar in momentul cand te uiti in oglinda. Oare de ce? Cred ca deja vezi o burta cam mare si nu prea iti place. Sunt sigur ca te-ai ingrasat de sarbatori. De ce? Pentru ca iti place sa mananci mult. Singur, sau impreuna cu prietenii tai. Faci mancare de sarbatori cat pentru tot anul. Vine cumva sfarsitul lumii? Vrei ca ultimele secunde din viata ta sa le petreci mancand? Cred ca nu. Dar tu nu prea te gandesti la lucrurile astea. Mananci cat poti. Daca mergi in vizita la un prieten, mai mananci si la el cate ceva. Ce naiba, mancarea de acasa parca nu e asa de buna. Iar de sarbatori lenea e mare. Sala e inchisa, deci nu mai e nevoie sa faci miscare. Si parca ti-e prea greu sa te dai jos din pat si sa faci cateva exercitii. Macar urca si tu pana la etajul 4. De mai multe ori!

Saptamana asta au fost cam multe zile de sarbatoare. Prea mult timp liber! Asta nu inseamna ca trebuie sa mananci pana nu mai poti. Mai trebuie sa ai grija si de tine. Fa miscare! Iesi din casa! De sarbatori, de obicei, poti sa te duci si la sala. E inchisa maxim o zi. Nu prea isi permit sa piarda clientii fideli. Stiu, tu inca nu esti un client fidel. Incearca lucruri noi. Poti face atatea chestii interesante. Incearca parapanta! Nu-ti mananca nimeni cozonacul cat lipsesti tu de acasa. E important sa ai grija de corpul tau. Te vei simti mai bine si vei zambi tot timpul.

In caz ca ai burta cam mare, iti recomand sa scapi cat mai repede de ea. Va veni vara in curand. Deja e cam cald afara. Si sunt sigur ca mai vrei sa-ti mai zambeasca cate o fata draguta. Lasa leneveala! Bun, mai jos imi poti lasa un comment. Doar daca vrei sa ma critici. Ne auzim!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s