Iubita si stilul

Milan Street StyleSe vede ca nu ai fost deloc la vot. Ultimul articol nu are deloc succes. Trist, dar adevarat! Azi revenim la treburi mai serioase. Ultimul articol de stil a fost despre tricoul polo. M-am gandit sa-ti mai dezvalui inca o sursa de inspiratie care te poate salva in situatii de criza. E vorba de iubita ta. Da, cea care iti este alaturi. Sunt sigur ca au fost situatii in care prietena ta a fost mai bine imbracata decat tine. Bine, iubita ta. Dar ti-ai dat tu seama despre cine iti vorbesc. Tu decizi daca ti-e iubita, sau doar prietena.

Imi amintesc de un articol citit pe un blog, in care posesorul blogului a fost foarte sincer. A recunoscut ca prietena lui a fost prima persoana care l-a ajutat sa faca o schimbare in materie de stil. In caz ca iubita ta inca nu ti-a spus nimic, poate ar fi cazul sa o mai rogi sa te mai ajute in anumite situatii. In majoritatea cazurilor, fetele nu prea se chinuie sa alcatuiasca o tinuta completa. Stii tu deja ca ele sunt indragostite de shopping. Vor fi foarte fericite cand le vei cere ajutorul. Te asigur eu ca nu te vor refuza. Deci, pregateste contul bancar si treci la shopping.

De la iubita ta poti invata foarte usor cum sa asortezi culorile. Pentru ele e foarte usor sa faca acest lucru. Se pricep foarte bine si la accesorii. Vei avea parte de o tinuta completa simpla, dar vei iesi in evidenta prin eleganta. In caz ca iesiti in oras, sigur tinuta ta va fi asortata cu a ei. Ai multe de invatat de la iubita ta. E de ajuns doar sa intrebi si vei primi lectii de stil in fiecare zi.

Desigur, e posibil sa nu ai noroc si sa ai o prietena care nu va putea sa te ajute. S-ar putea sa se imbrace la fel de prost ca si tine. Stii ce ai de facut in situatia asta. Cauti alta sursa de inspiratie si poate o poti ajuta chiar tu. Ma gandesc ca iti va respecta parerea. Apoi, ea va decide daca e nevoie de o schimbare.

Nu mai ai nevoie de alte detalii. O voi lasa pe prietena ta sa-ti explice si alte lucruri. Nu iti voi spune eu toate secretele. Eu doar ti-am dat un pont. Sa-mi spui cum a decurs sesiunea de shopping. Ne auzim!

Advertisements

12 thoughts on “Iubita si stilul

  1. Pingback: Frica de a pune capat unei relatii | Life...

  2. daca iubita ta are un stil vestimentar format din colanti, maieu si balerini exista foarte mari sanse sa arati ca un cocalar cu blugi mulanti, tricou”deputamadre”, mocasini combinati cu sosete, asezonat cu lant de aur

  3. Pingback: Si fetele se imbraca prost | Life...

  4. Pingback: Ea te poate ajuta | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s