Frica de a pune capat unei relatii

GQ GirlsCam lung titlul acestui articol, dar nu prea am avut inspiratie in aceasta dimineata. Daca tot ti-am vorbit despre iubita ta in ultimul articol, m-am gandit sa ramanem in aceeasi “zona” a relatiilor. Am avut niste discutii interesante cu tine in ultima vreme si trebuie sa fii neaparat vedeta la mine pe blog. Nu te voi critica prea mult, dar poate te trezesc putin la realitate. Daca te intelegi foarte bine cu vecina de la 4, sa nu care cumva sa-i dai papucii dupa ce vei citi articolul. Si te rog sa citesti cu atentie. Nu voi mai scrie despre subiectul asta. Bun, sa trecem la treburi serioase.

In ultima vreme te plangi de faptul ca nu mai ai o relatie perfecta si ca au aparut foarte multe reprosuri. Ai nevoie de mai multa implicare, dar ai parte numai de indiferenta din partea persoanei de langa tine. Si te gandesti ca e timpul sa pui capat relatiei, dar ti-e frica ca vei ramane singur pentru tot restul vietii tale. Hai sa-ti fac o surpriza! Neuronii tai au plecat in vacanta si nu mai gandesti cum trebuie. Dupa cum vezi sunt foarte de treaba cu tine si nu iti nici un compliment mai nasol. Pregateste papucii si pune capat relatiei. Cu siguranta nu vei ramane singur. Vei gasi pe cineva care sa-ti satisfaca orice nevoie. Si, cine stie, poate treci si la celalalt nivel. Acum nu iubesti pe nimeni, doar ai nevoie de cineva care sa-ti satisfaca anumite nevoi. Fii sincer cu tine insuti! Relatia ta e pe un drum gresit si nu mai poti schimba ruta. Nu vine sfarsitul lumii! Nu uita sa fii sincer si cu persoana care ti-e alaturi. Nu pleca fara sa dai si tu un anunt in ziar.

Bun, ce se intampla daca sunt si niste sentimente la mijloc? Nimic deosebit! Tot nu vine sfarsitul lumii. E clar ca ceva nu merge. Nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda. E momentul sa schimbi frecventa. E timpul sa pui capat unei relatii care nu mai are nici un viitor. Gandeste-te cum ar fi peste 1 luna? Daca iti imaginezi o lume la fel de gri, pregateste-ti papucii. Ai incredere in tine. Urmeaza o aventura mult mai interesanta.

Sinceritatea e cea mai importanta. Totul depinde numai de tine acum. Tu singur poti decide viitorul relatiei tale. Eu doar atat am avut sa-ti spun. Ne mai auzim!

Advertisements

3 thoughts on “Frica de a pune capat unei relatii

  1. Pingback: Jocul seductiei | Life...

  2. Pingback: Fara titlu | Life...

  3. Pingback: Jocul seductiei – sinceritatea | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s