Si fetele se imbraca prost

Pitti Uomo Street StyleTi-am povestit de iubita ta si de faptul ca te mai poate ajuta cu sfaturi in materie de stil. Dar, in acelasi articol, ti-am spus ca pot exista si situatii in care nu te poate ajuta deloc. Si asta pentru ca nici ea nu stie sa-si aleaga tinutele. M-am gandit sa vorbesc cu iubita ta. Azi ai scapat de mine. Poti chiar sa dai o petrecere si sa mai uiti de mine pentru cateva ore. Daca vei vedea ca e prea suparata dupa ce imi va citi articolul, ar fi bine sa o scoti in oras. Sigur se va calma. Vei fi alaturi de ea! Bun, gata cu introducerea.

Te-am vazut zilele trecute cu o tinuta destul de prost alcatuita. Mi-ai spus ca esti foarte eleganta si ca baietii chiar au intors capul dupa tine, dar sunt sigur ca acei baieti nu au vazut bine. Sper! Aveai niste balerini roz, o pereche de blugi rulati – nu mai precizez culoarea – un maieu, un sacou si un colier imens. Nasoala era culoarea colierului. Un auriu care iti atragea atentia imediat. Iti spun inca de la inceput ca nu e bine sa combini sacoul cu niste balerini. Roz! Sacoul il poti purta la o tinuta smart casual, office, sau business casual. Si e bine sa alegi o pereche de pantofi in loc de balerini. Sa nu fie roz! Iti recomand sa-ti rulezi pantalonii numai in cazul in care esti mai inalta. Altfel, te sfatuiesc sa te uiti in oglinda sa vezi care e efectul rularii pantalonilor. De maieu nu mai zic nimic. Ai ales sa-l porti in combinatie cu un sacou. Nici nu stiu de ce l-ai mai pus pe tine. Era mai bine fara el si puteai sa zici ca esti o diva XXX. Urmeaza colierul auriu. Te voi critica rau de tot acum! Sincer, cred ca nu te-ai uitat deloc in oglinda sa vezi cum arati cu el la gat. Pana si divele ar alege un colier mai frumos. Si sunt sigur ca nu era prea pretios. Doar cocalarii ce mai poarta chestii din astea asa aurii. Cred ca aratai mai bine cu un colier cu monezi de 50 de bani. Baietii sunt foarte dezamagiti! Nu vor mai intoarce capul dupa tine! Soarta!

Nu iesi cu nimic in evidenta daca arati ca un “curcubeu”. Incearca sa-ti alegi o tinuta simpla, dar eleganta in acelasi timp. Sunt multe reviste de fashion din care te poti inspira. Si oglinda ar trebui sa-ti fie cea mai buna prietena. Ai grija ce faci in fata oglinzii. Fara poze si ale prostii!

Bun, cam atat am avut sa-ti zic. In caz ca vrei sa-mi zici ceva de rau, imi poti lasa un comment. Sa ai un week-end cat mai minunat si fara prea mult roz!

P.S. Poza articolului e cu dedicatie speciala pentru tine. Asa se poarta un sacou!

Advertisements

2 thoughts on “Si fetele se imbraca prost

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s