Jocul seductiei – respecta-i alegerea

GQ GirlIti spuneam pe la inceputul lunii ca iti voi mai scrie despre seductie si m-am gandit ca e timpul pentru un nou articol. Sper ca inca te intelegi bine cu vecina de la 4. Vezi sa nu o dai in bara si sa te puna sa dormi pe presul de la usa. Ai grija ce faci! Anul trecut iti scriam despre gelozie. Iti spuneam atunci sa respecti alegerile pe care le face prietena ta. Ma gandesc ca ar trebui sa iti spun mai multe lucruri despre acest subiect si iti voi scrie numai despre anumite situatii. Te rog sa fii atent! E vorba despre prietena ta si sunt sigur ca nu ai vrea sa iti dea papucii. Eu zic sa trecem la treaba!

Ai o prietena care a ales sa fie cu tine din anumite motive. Nu voi mai vorbi despre aceste motive. Ar trebui sa le stii deja si nu are rost sa-ti mai scriu si eu despre ele. Pana sa ajunga sa fie prietena ta, cu siguranta, au fost si alti baieti care au avut acelasi obiectiv ca si tine. Dar tu le-ai luat-o inainte si ai reusit sa o cuceresti cu adevarat. Ea a ales sa fie cu tine. Respecta-i alegerea! Nu incerca sa-i reprosezi anumite lucruri din trecut. Nu  intreba de ce a iesit in oras si cu X! Nu incerca sa aflii de la ea de ce ceilalti nu au fost la fel de buni ca si tine. Eu zic sa te bucuri de faptul ca te-a ales pe tine si sa-i arati ca a luat decizia corecta. Nu-i fa scene de gelozie pentru ca nu ai de ce. Acum e cu tine. Si sunt sigur ca se simte bine in compania ta. Incearca sa te bucuri de fiecare moment petrecut alaturi de prietena ta. Alegerea ei a fost sa fie langa tine si sa te respecte. E timpul sa-i demonstrezi ca esti in stare sa ai o relatie cu ea.

Iti voi povesti acum despre alta situatie destul de interesanta. E vorba despre momentele alea in care minunata ta prietena alege sa-si mai petreaca timpul liber si cu prietenele ei. Desigur, te gandesti ca te va insela si vei ramane singur. Dar nu e asa! E vorba despre timpul ei liber si ea va alege cu cine sa-l petreaca. Nu trebuie sa stea cu tine non-stop. Are si ea niste prieteni. Exact ca si tine. Ma gandesc ca si tu mai iesi la o bere cu baietii. Si sunt sigur ca prietena ta nu iti reproseaza nimic. Repet, respecta-i alegerea. Bucura-te de momentele in care e cu tine si nu uita ca din viata ei mai fac parte si alte persoane. Nu cred ca trebuie sa-ti explic mai mult de atat. Sunt sigur ca ai inteles cum sta treaba.

Bun, cam atat pentru acest articol. Te las sa te bucuri de sfarsitul week-end-ului. Ne auzim!

Advertisements

One thought on “Jocul seductiei – respecta-i alegerea

  1. Pingback: Jocul seductiei – sinceritatea | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s