Decizia corecta

Iti scriu, din nou, dupa o pauza mai mare de o saptamana. Nu a fost vorba de o pauza neplanificata, ci chiar am avut nevoie de o pauza pentru a lua o decizie destul de importanta. A fost o alegere destul de grea si inca ma gandesc daca am luat decizia corecta sau nu. Sunt sigur ca ai avut parte si tu de genul asta de situatii. Ai fost nevoit sa faci o alegere. Nu conteaza daca ai fost nevoit sa alegi sa continui o relatie, sau sa-ti schimbi job-ul, sau orice altceva. In orice situatie ai fi fost, a trebuit sa iei o decizie importanta pentru tine. Intrebarea este: ai luat decizia corecta?

Iti voi da un raspuns direct: Si DA si NU! Ai luat decizia corecta in caz ca, indiferent de sfaturile pe care le-ai primit de la persoane apropiate tie, ai avut un motiv personal – de care numai tu stii – pentru care ai luat decizia respectiva. In caz ca nu exista acest motiv, atunci stii deja care e raspunsul la aceasta intreabare. Intotdeauna te vei gandi cum ar fi fost daca alegeai cealalta optiune. Asta ar face orice om. Unii isi pun mai multe intrebari, altii mai putine si rar ii gasesti pe cei care nu isi pun nici o intrebare.

Decizia finala e numai a ta. Tu iti vei continua viata cu acea decizie pe care ai luat-o. Cum ti-am spus, e de ajuns sa gasesti acel motiv numai al tau care sa te determine sa iei decizia finala. Nu cred ca iti vei mai pune prea multe intrebari atunci. Nu poate lua nimeni o decizie in locul tau. E viata ta pana la urma si nimeni nu se va pune in locul tau. Cel mai corect e sa iei singur decizia, fara sa te consulti cu prea multa lume.

Totul depinde numai de tine. La final nu ar mai trebui sa existe nici o indoiala. E decizia ta si trebuie sa-ti asumi consecintele, fara sa te mai intrebi cum ar fi fost daca ai fi ales altfel. Cam atat am avut eu de spus. In caz ca vrei sa-mi zici ceva, iti sugerez sa-mi lasi un comment. Ne auzim!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s