Jocul seductiei – sinceritatea

GQ GirlDaca tot nu iti ma scriu articole de stil, am decis sa-ti mai spun cate ceva despre jocul seductiei. Nici nu mai stiu ce iti mai face vecina de la 4. Sper ca ai mai fost in vizita pe la ea. Sau ai gasit o noua vecina la etajul 3? In cazul acesta ar trebui sa te muti din bloc. Nu cred ca ai vrea ca vecinele sa se ia la bataie. Cine stie cine le filmeaza si mai apar si pe Facebook. Cred ca ti-ar da si tie tag si ai ajunge vedeta. Bun, iti voi vorbi azi despre sinceritate. Ti-am mai spus unele lucruri si prin alte articole, dar poate iti intra mai bine in cap daca ti le repet.

Sinceritatea intr-o relatie; e nevoie de ea sau nu? DA! Inca de la inceput! E bine sa-ti expui clar intentiile inca de la prima intalnire. Vrei numai sa faci sex cu o fata? Spune-i! Daca o duci cu zaharelul si ii spui lucruri frumoase, s-ar putea sa regreti mai tarziu. Fii cat mai sincer! Nu ai nimic de pierdut. Spune ce gandesti! Sunt destui care se pricep sa spuna numai minciuni. Crede-ma ca vei fi apreciat daca vei spune tot timpul adevarul. Nu are rost sa-ti pierzi timpul cu lucruri pe care nu vrei sa le faci. Nu ai chef de o relatie serioasa? Ok, spune-i asta si sigur te va intelege. Numai daca are si cativa neuroni care sa functioneze cum trebuie.

Vrei sa pui capat unei relatii? Fii sincer cu iubita ta si discuta cu ea despre asta. Nu te tine cu forta langa ea. Decat sa sufere, mai bine pui capat relatiei. Apoi, fiecare isi va vedea de viata lui. Inainte sa-ti inseli partenera, mai bine ii spui adevarul. In caz contrar, cu siguranta vei ramane singur. Si ma gandesc ca nu prea iti place singuratatea. Acum, daca te inseala ea si nu ti-a spus nimic, cam nasoala treaba. Iti voi explica in alt articol cum sta treaba cu inselatul.

Daca esti sincer cu partenera ta, isi va deschide si ea sufletul fata de tine. Si sunt sigur ca are multe chestii de oferit. Nu fa complimente degeaba. Spune-i ca e frumoasa daca si tu crezi acest lucru. Nu are nimeni nevoie de complimentele tale. Sunt sigur ca iubita ta deja stie ca e frumoasa. Daca vrei sa ai o relatie sanatoasa, fii sincer intotdeauna. Si cu tine si cu iubita ta. Nu merge bine relatia dintre voi doi, spune-i! Nu-ti place ceva la ea, explica-i de ce! Ai nevoie de ea, arata-i! Nu vrei o relatie serioasa cu ea, fii sincer si spune-i adevarul!

Bun, sper ca ai inteles mesajul meu. Daca vrei sa-mi spui ceva, imi poti lasa un comment. Promit ca iti voi raspunde! Ne mai auzim! O zi cat mai calduroasa iti doresc!

P.S. Ai si un bonus de la mine. Un articol scris de Christina Hendricks. Trebuie doar sa dai click pe link.

Advertisements

One thought on “Jocul seductiei – sinceritatea

  1. Pingback: Ai smartphone? | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s