Jocul seductiei – prietenia

GQ Girl CandiceDa, nu m-am tinut de promisiune si nu ti-am mai scris acest articol ieri dimineata. Il vei putea citi in aceasta seara in liniste si pace. Inainte ai putea sa te uiti si peste un articol mai vechi care abordeaza acelasi subiect. Acum iti voi scrie alte lucruri. Sunt sigur ca ti-a cazut cu tronc o fata si ea te vedea pe tine numai ca un bun prieten. Nasol! Ma gandesc ca ai fi vrut sa faci si sex cu ea. Daca esti cel mai bun prieten al ei, cu siguranta nu vei primi o partida de sex nebun. Poate vei avea noroc pana la urma si vei intalni o fata care sa accepte sa fie iubita ta. Speranta moare ultima. Dar totusi ai putea evita sa ajungi cel mai bun prieten al unei fete cu care ti-ai dori sa ai o relatie de iubire.

In caz ca totusi a acceptat sa iasa la o plimbare cu tine, e cazul sa te comporti ca un viitor iubit. Ia-o de mana si nu sta la 10 m distanta de ea. Sa stii ca nu te musca. Vei fi in siguranta. Daca o inviti la o cina romantica, sa nu te asezi in capatul celalalt de masa. Stai si tu mai aproape de fata care iti place. Ma gandesc ca poate ai vrea sa o saruti la un moment dat. Sper ca iti doresti asta. In caz contrar, cel mai bun prieten scrie pe tine. Prietenii nu se saruta niciodata si nici nu fac sex. Bine, doar cu anumite exceptii – vom discuta de ele in alt articol. Poarta-te ca un iubit. Uita-te in ochii ei si spune-i lucruri frumoase. Incearca sa o provoci si sa aflii cat mai multe lucruri despre ea. Nu o intreba cum a fost la shopping. Poate discuta cu cea mai buna prietena a ei despre asta. Tu vrei sa faci alte chestii cu fata pe care o placi.

Stiu ca poate nu indraznesti sa o saruti. Ai face bine sa mai uiti de rusine. Ai o fata draguta langa tine si sunt sigur ca nu ai vrea sa-ti pierzi timpul cu ea fiindu-i numai un simplu prieten. Convinge-o ca nu esti un pampalau si arata-i ca esti acel barbat pentru care ar face orice. Orice! Ai primi si sex in cazul asta. Sunt sigur ca deja are o lista plina de prieteni. Nu mai are nevoie si de tine. Tu ar trebui sa fii iubitul ei. Si sa nu-i spui ca tu esti prietenul ei, amantul ei, iubitul ei etc. Alege doar un rol din enumerarea aceasta. Iti ajunge pentru inceput!

Bun, cam atat pentru acest articol. Nu vreau sa te plictisesc. Ne mai auzim in zilele urmatoare. Indrazneste sa dai si un share la articol in caz ca ti-a placut.

Advertisements

One thought on “Jocul seductiei – prietenia

  1. Pingback: Rabdarea intr-o relatie | Life...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s