Rabdarea intr-o relatie

GQ GirlA venit toamna si m-am gandit ca e timpul sa-ti mai scriu ceva. Sunt sigur ca ti-a fost dor de mine. Nu ti-am mai spus ceva de pe 27 August. Nici nu mai stiu ce ai mai facut cu vecina de la 4. Sper ca te-ai purtat frumos cu ea si ai mai scos-o si tu la un suc. Ca de sfarsit de vara! Bun, iti voi scrie tot despre relatii. Momentan nu prea vreau sa-ti scriu despre alte subiecte. Stau cam prost cu inspiratia, iar timpul meu liber tinde undeva spre minus infinit. Iti voi povesti despre rabdare. O calitate destul de importanta pentru ca o relatie sa mearga bine inca de la inceput. Si chiar poti invata, fara probleme, cum sa ai rabdare in anumite situatii critice.

Rabdarea are o limita? DA! Intr-o relatie e nevoie de doi. Fiecare are nevoile lui si are nevoie de rabdare in anumite situatii. Daca doar tu vei avea rabdarea cu partenerul de relatie, atunci vei avea parte de complicatii. Trebuie sa existe intelegere si respect pentru ca totul sa se desfasoare intr-o armonie totala. Nu numai tu trebuie sa fii inteles si sa ai parte de rabdare din partea iubitei tale. Si tu trebuie sa-i oferi aceleasi lucruri. Si ea e posibil sa aiba o zi mai proasta si sa nu vrea sa vorbeasca cu tine. Atunci trebuie sa ai rabdare cu ea. Dar totul are o limita. Daca nu ti-a mai vorbit de zile intregi, iti recomand sa te duci sa-ti iei papucii de pe presul ei si sa incerci sa cuceresti pe altcineva.

Din acest motiv comunicarea e foarte improtanta intr-o relatie. Nu poti astepta o vesnicie pentru ca prietena ta sa-si deschida sufletul fata de tine. Si nici tu, ca fata, nu ar trebui sa-ti lasi prietenul sa-ti testeze rabdarea prea mult. Pana la urma si tacerea e un raspuns. Si nu te amagi cu lucruri de genul: mai astept o zi sa dea un semn de viata, poate nu a avut timp sa se gandeasca la mine. Nu, daca cineva tine la tine ti-o va arata. Daca cineva are nevoie de tine, iti va spune fara sa stea pe ganduri. Nu e nevoie ca tu sa ai rabdare pentru ca cel de langa tine sa-si dea seama de ce simte pentru tine. Nu e nevoie de timp! Ori simti ceva de la inceput, ori nu. Simplu!

Recunosc, sunt putin revoltat in momentul asta. Dar sunt sigur ca ai inteles ce am vrut eu sa-ti transmit. Spune tot ce simti de la inceput si lasa prostiile pentru alte momente din viata ta. Repet, rabdarea are o limita! Bun, cam atat pentru azi. Ne mai auzim!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s