O iluzie

GQ PhotoIn articolul de ieri ti-am povestit de ce am lipsit asa de mult si cred ca ai inteles ce s-a intamplat. Azi trecem la treaba si iti voi spune o noua poveste interesanta. Ii vom spune poveste, dar adevarul e ca vom vorbi despre lucruri care ti se intampla si tie in fiecare zi. Si s-ar putea nici sa nu le mai observi. Am o propunere pentru pentru tine. Sa asculti melodia Talos – Bloom in timp ce vei citi articolul. Sunt sigur ca iti va place. In caz contrar te poti lua de mine. Bun, sa trecem la treaba!

Am vazut zilele trecute un film interesant, care incepea cu un citat interesant: “Traim singuri, murim singuri. Restul este doar o iluzie”. Oare sa fie totul chiar o iluzie? In momentul de fata, DA! Pun pariu ca in momentul asta trimiti un mesaj pe Facebook unei fete pe care nici macar nu o cunosti prea bine si cred ca ai vazut-o doar in poze. Dar ti-a placut si ai zis sa incepi sa socializezi cu ea. Dar totul e o mare iluzie. Pana la urma esti singur in fata unui monitor de laptop, sau butonand un telefon. Si s-ar putea sa ramai la fel de singur, pe o perioada mult mai indelungata, daca nu ai sa indraznesti sa vorbesti cu o fata care te privesti in ochi.

Hai sa mai analizam o situatie la fel de interesanta. Nu ai curajul sa spui ceea ce-ti trece prin minte, pentru ca te gandesti ca ii vei deranja pe cei de langa tine. Si ai impresia ca vei avea intotdauna pe cineva alaturi, chiar si daca taci si nu spui ce simti. Inca o mare iluzie. Esti singur si vei ramane la fel de singur daca nu spui tot ce ai pe suflet. Nimeni nu va avea rabdare ca tu sa-ti dai seama ca e momentul sa zici ceea ce simti. Nu te va astepta nimeni. Totul are o limita.

Si inca ceva! E greu sa-ti dai seama de adevar in momentul in care crezi asa de mult in lumea pe care ti-ai creat-o tu singur. Construita din mai multe iluzii. Dar poti schimba acest lucru. Poti schimba citatul de mai sus. E mai greu, dar se poate. Il poti transforma in orice vrei tu. E nevoie doar de vointa si de putina ambitie. Sper ca ai inteles mesajul meu. Ma opresc aici momentan. Ne mai auzim!

Advertisements

2 thoughts on “O iluzie

  1. Pingback: Ce iti doresti cu adevarat? | Innocent Thoughts

  2. Pingback: Crezi in relatia perfecta? | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s