Crezi in relatia perfecta?

GQ GirlsNu mi-ai raspuns deloc la provocarea pe care ti-am lansat-o in ultimul articol. Te voi tine minte pentru asta. Nu vei scapa asa usor de mine. Bun, vreau sa scurtez introducerea in seara asta. Azi, o prietena m-a intrebat daca mai cred in dragoste sau nu. Ei i-am raspuns, dar tu nu vei afla raspunsul. Cel putin nu acum! Poate intr-un alt articol. Sau poate dupa ce imi vei raspunde tu la urmatoarea intrebare: crezi in relatia perfecta? La intrebarea asta iti voi raspunde si poate iti vei da seama si care este raspunsul la cealalta intrebare.

Nu exista relatia perfecta. Exista doar acea persoana care te va iubi neconditionat, dar asta nu inseamna ca vei avea parte de o relatie perfecta. S-ar putea ca maine sa nu mai fii iubit cu aceeasi intensitate ca si azi. Asta depinde doar de tine. Daca cineva te iubeste cu adevarat, asta nu inseamna ca vei scapa de certurile din dimineata in care te vei trezi cu fata la perna. Iti doresti ca relatia ta sa fie perfecta si vei lupta pentru acest lucru, dar nu vei ajunge la perfectiunea pe care ti-o doresti tu. Sunt sigur ca iti doresti sa nu existe secrete, sa nu existe certuri si alte multe lucruri. Dar din pacate totul e doar o iluzie.

Ai nevoie de un suflet pereche? Nu, deloc! Ai nevoie de cineva care sa te aprecieze asa cum esti tu si sa nu incerce sa te schimbe. Ai nevoie de o persoana caruia sa-i oferi ceea ce ai tu mai bun. Si in schimb vei primi acea iubire neconditionata. Dar nu te gandi ca asa se va intampla cu fiecare persoana pe care o vei cunoaste. Vei avea parte si de dezamagiri si va trebui sa-ti inveti lectia de fiecare data. Sunt sigur ca nu vrei sa fii dezamagit de prea multe ori.

Nu exista acea iubire din filme. Din nou iti voi spune ca e doar o iluzie. Iubeste in felul tau si nu te mai gandi la faptul ca trebuie sa-ti gasesti un suflet pereche. Si nici nu mai cauta relatia perfecta. Incearca sa te bucuri de ceea ce iti ofera cel de langa tine fara sa-ti pui prea multe intebari.

Deci, fara relatii perfecte! In caz ca totusi ai o relatie perfecta, te rog sa ma anunti si pe mine. Te voi lasa sa scrii un articol pe blog. Si poate vei ajunge celebru. Si imi vei acorda si un autograf! Ne auzim!

P.S. Stii deja povestea cu pozele de la articole.

Advertisements

One thought on “Crezi in relatia perfecta?

  1. Pingback: Jocul seductiei – Provocarile | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s