Jocul seductiei – Provocarile

GQ GirlUltima oara iti povesteam despre relatiile “perfecte” si azi m-am gandit sa-ti povestesc despre un mic detaliu care iti va face relatia mult mai interesanta. Iti voi scrie despre cum o simpla provocare te poate face sa o cunosti cat mai bine pe fata pentru care ai niste sentimente. Mai intai vei avea parte de introducere mai lunga si iti voi scrie despre o provocare pe care am primit-o zilele trecute. Ma gandesc ca ar fi frumos sa mai aflii si ceva despre mine. Nu se va intampla asta de pre multe ori.

Niste ochi albastri mi-au provocat imaginatia zilele trecute. O fata cu ochi albastri. Pentru mine nu e doar o simpla fata si ma bucur ca stie acest lucru. Am o slabiciune pentru ochii albastrii, dar ochii ei ma vor face intotdeauna sa zambesc si sa-mi doresc sa-i vad in fiecare zi. De aceea am si acceptat provocarea fara sa stau prea mult pe ganduri. Trebuie sa scriu! Cate ceva nou in fiecare zi. O poveste. Acum o voi lasa si pe ea sa afle si despre ce voi scrie. Imi doresc ca de fiecare data cand imi va citi povestile, sa aiba parte de o calatorie prin lumea gandurilor mele. Va putea sa-mi cunoasca fiecare emotie si traire de care am avut parte de fiecare data cand sufletul meu a scris, la randul lui, o poveste numai a lui. Va avea parte in fiecare zi de o aventura noua, iar la sfarsitul ei imi doresc sa zambeasca si sa-si doreasca sa citeasca si mai multe povesti.

Asta e provocarea mea, acum sa-ti spun si tie o poveste. Trezeste-te in fiecare dimineata si incearca sa-ti provoci prietena cu ceva original. Incearca sa auzi cum inima ii bate mai tare de fiecare data cand porneste intr-o aventura alaturi de tine. Vei avea parte de multe surprize din partea ei. Provoca-i imaginatia si te asigur ca vei descoperi o lume noua vazuta numai de ochii ei. Si asa iti va arata si drumul catre sufletul ei. Nu incerca sa obtii ceva de la ea de fiecare data cand o provocare este indeplinita. Te asigur eu ca rasplata va fi pe masura provocarii tale si va trebui doar sa te uiti in ochii ei ca sa aflii ce si-ar dori sa faca impreuna cu tine in acel moment. Ia-o de mana si traieste alaturi de ea fiecare secunda din calatoria voastra. In fiecare zi vei scrie si tu o poveste alaturi de ea. Si cu siguranta ii va place la nebunie sa fie personajul principal. Cum sa o provoci? Nu eu iti voi raspunde la intrebarea asta. Raspunsul e la tine. Fiecare trebuie sa-si scrie povestea lui.

Bun, daca vrei sa ma provoci si tu pe mine, te rog sa-mi lasi un comment. Ne mai auzim in zilele urmatoare.

Advertisements

One thought on “Jocul seductiei – Provocarile

  1. Pingback: Ce faci cand… | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s