Nu fugi de tine

GQ GirlM-am gandit sa-ti scriu ceva in seara asta. Au trecut cateva zile de la ultimul articol si m-am gandit ca e timpul sa-ti mai povestesc ceva. Ascult o melodie care m-a pus putin pe ganduri, dar pe care o voi folosi ca sursa de inspiratie pentru articolul de azi.  Si stai linistit! Doar melodia e trista. Eu nu iti voi scrie ceva trist. Dar poti asculta piesa in timp ce citesti ceea ce iti voi scrie in continuare. Ia un pahar de vin si hai sa vorbim pentru cateva minute. Nu te tin prea mult. Te las sa te culci devreme.

Nu fugi de tine! Nu fa acest lucru atunci cand cineva te-a dezamagit, sau cand ai o problema pentru care inca nu ai o solutie. Stiu ca mai usor e sa fugi si sa uiti de tot. Dar nu asta e solutia. Degeaba fugi, tot te va ajunge din urma. Si nu e vorba de vecina de la etajul 4. Ea cu siguranta nu va mai fugi dupa tine. Sau poate tu nu mai alergi dupa ea. Pentru inceput rabdarea e cea mai buna solutie. Nu se rezolva totul in cateva secunde. Mai intai uita-te la tine in gradina si vezi ce nu e bine. Infrunta problema fara sa stai prea mult pe ganduri. Nu ai nimic de pierdut si nu are cum sa fie mai rau decat acum. Si nici nu are cum sa vina sfarsitul lumii.

Totul se poate rezolva si te vei simti si tu mai bine cand vei gasi solutia. Nu-ti fie frica! Vei avea multe de invatat de fiecare data cand vei decide sa gasesti cea mai buna solutie pentru problema ta. Trebuie sa-ti inveti lectia pana la urma. Chiar si daca te latra cainii, sa nu o iei la fuga! Si nu uita, s-ar putea sa mai ai nevoie si de cate un sfat. Un mic ajutor nu strica deloc. E posibil sa mai ai nevoie de cineva langa tine. Sa nu pui un zid in jurul tau.

Sper ca ti-ai baut paharul de vin. Altul nu iti mai dau in seara asta. Nu vreau sa ne imbatam. Ti-am scris mai putin, dar sper ca ai inteles mesajul meu. Maine ai putea sa cumperi o sticla de vin asa ca de Black Friday. Poate vei avea parte de o reducere. Ne mai auzim in zilele urmatoare cu o noua poveste. Daca vrei sa ma intrebi ceva, imi poti lasa un comment. Ne auzim! O seara faina!

P.S. Tot la poze cu fete sexy ajung. Nu am deloc rabdare sa caut o poza potrivita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s