Ai vrea sa te intorci in timp?

About TimeSi sa schimbi ceva in viata ta? Cum ar fi sa ai o sansa sa poti calatori in timp? Cu siguranta ai avut parte de dezamagiri si ai da orice sa poti schimba totul si sa fie asa cum iti doresti tu. Deci, raspunsul la intrebarea mea ar fi DA. Da, vrei sa te intorci in timp. Vrei sa schimbi ceva. Vrei sa intalnesti pe cineva care sa te faca sa zambesti. Vrei sa ai parte de o provocare unica in viata ta. Ai vrea sa te cunosti mai bine si ca totul sa fie perfect. Dar oare sa fie chiar asa de bine sa te intorci in timp?

De ce ai vrea sa schimbi ceva? De ce sa nu traiesti fiecare moment din viata asa cum e normal sa se intample. Stiu ca ar fi fost mai bine daca iubita ta nu te dezamagea, dar poate ai de invatat o anumita lectie. Profita de fiecare secunda din viata ta. Nu incerca sa schimbi ceva anume. Daca azi ai o zi proasta, nu inseamna ca si maine va fi la fel. Totul depinde de tine. Fiecare decizie pe care o vei lua, iti va influenta ziua de maine. Dar sa nu regreti niciodata ca ai luat o anumita decizie. De ce sa te intrebi: ce ar fi fost daca…? Zambeste si bucura-te de tot ceea ce se intampla in jurul tau. Mergi acasa si spune-i prietenei tale ca e frumoasa. Suna-ti cel mai bun prieten si spune-i ca ti-e dor sa mai povestesti alaturi de el.

Nu e nevoie ca totul sa fie perfect. Te asigur eu ca te vei plictisi in cazul acesta. Viseaza si lupta pentru visele tale. Sa nu te sperie niciodata un esec. Iubeste numai cum tu stii sa o faci. Bucura-te de fiecare picatura de ploaie din viata ta. Nu incerca sa te intorci in timp si sa faci totul diferit. S-ar putea sa pierzi toate acele momente care te-ar fi facut sa zambesti si sa simti ca traiesti cu adevarat. Sau poate nu vei mai intalni acea persoana care sa-ti spuna in fiecare dimineata cat de mult te iubeste. Si care sa fie acolo in momentele in care vei simti ca totul se intoarce impotriva ta.

Traieste totul cu intensitate si lasa-ti inima sa bata cat mai tare. Nu vei avea nimic de pierdut. La final vei zambi. Si acum voi reformula intrebarea mea si te voi lasa sa iti raspunzi la ea, fara ca eu sa stiu la ce te gandesti. Asta e provocarea mea pentru tine: What if every moment in life came with a second chance?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s