Ce faci?

Dupa cateva zile pline de evenimente interesante, am decis sa-ti mai scriu ceva. Si imi era cam dor sa te critic. Nu te-am mai criticat de mult timp. Ar trebui sa-i multumesti fetei cu ochi verzi pentru asta. Dar nu stiu pe unde ai putea sa o gasesti. Cred ca deja te intrebi de ce am ales un titlu asa de ciudat pentru articolul de azi. Ce faci? O intrebare pe care o folosesti destul de des, mai ales cand vrei sa intri in vorba cu o fata pe care ai vrea sa o inviti in oras. Dar oare nu te-ai plictisit de intrebarea asta?

O intrebare urmata intotdeauna de acelasi raspuns: bine, tu? Si cateodata raspunsul tau e atat de prost, incat discutia nu mai continua deloc. Soarta! Nu vei mai avea parte de o noapte plina de “romantism” alaturi de fata pe care o vrei langa tine. Cam greu sa renunti la intrebarea asta, nu? Parca e cel mai usor sa incepi o discutie cu “ce faci?”. Crede-ma cand iti spun ca unele fete ar vrea sa fii mai autentic si sa le abordezi intr-un mod mult mai original. Nu stiu daca ti-ai gasit o noua vecina, dar s-ar putea sa te alerge in caz ca te duci la ea in fiecare zi si o intrebi acelasi lucru.

Cum ar fi daca ai intreba-o daca si-a inceput ziua cu un zambet? S-ar putea chiar sa te invite ea pe tine la o cafea. Sunt sigur ca acum tu esti cel care zambeste. Dar inca nu te bucura asa de repede. S-ar putea sa nu primesti cafeaua aia asa de usor. Incearca sa o suprinzi in continuare si arata-i cu tu chiar vrei sa-ti petreci ziua cu ea. Ai grija, s-ar putea sa fii luat si tu la intrebari. Nu te speria! Nu vrea sa afle cu cine iti mai petreci tu timpul liber. Doar vrea sa te cunoasca mai bine. Nu cred ca isi doreste sa aiba langa ea un pampalau.

Ti-as propune sa renunti pentru o saptamana la intrebarea asta, dar cred ca nu ai rezista asa de mult timp. Ai putea sa o inlocuiesti cu alte intrebari care se aseamana. Arata-i ca esti o persoana inteligenta si ca nu esti ca altii. Sunt destui care nu stiu cum sa poarte o discutie si ajung sa spuna ca fetele din lumea asta sunt niste nesimtite si nu stiu sa aleaga un baiat asa ca tine.

Bun, te las pe tine sa te gandesti cum sa o abordezi pe urmatoare fata draguta, pe care o vei vedea dupa ce ai citit articolul din seara asta. Ne mai auzim! Si ai grija sa-ti gasesti o vecina noua!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s