Jocul seductiei – one night stand

GQ GirlsNu prea am somn in seara si m-am decis sa-ti scriu ceva. Ultima oara cand ti-am scris despre jocul seductiei ti-am povestit despre cum ai putea obtine un sarut la prima intalnire. Sper ca ti-ai vizitat o vecina si ai experimentat. In caz ca ti-ai luat prea multe palme, nu te opri din incercat. La un moment dat trebuie sa obtii si tu ceva. Bun, in seara asta iti voi vorbi despre o altfel de intalnire. One night stand! Si e vorba doar de o singura noapte. Sa nu te gandesti la o a doua intalnire. Bine, a doua partida de sex. Dar sa o luam cu inceputul si sa vedem daca avem o definitie pentru o astfel de experienta.

Wikipedia iti va da urmatoarea definitie: A one night stand is a single sexual encounter without an expectation of further relations between sexual participants. Eu mai am ceva de adaugat. Sa ramana si singura noapte de sex cu vecina la care tocmai te gandesti. Si asta ca sa fii singur ca nu va exista o relatie de iubire intre voi doi. Ma gandesc ca ai vrea sa faci doar sex si atat! Nimic mai mult! Nici macar sa nu te gandesti la o prietenie cu beneficii. Asta presupune mai multa actiune si mai multe vizite prin patul vecinei tale.

Cred ca deja te intrebi cum ai putea sa faci sex cu ea si sa nu te mai caute a doua zi. Simplu! Ii spui inca de la inceput ce ai de gand sa faci. Vrei sex si atat! In caz ca ea nu isi doreste acelasi lucru, te sfatuiesc sa nu insisti. Daca nu ii vei spune exact care sunt intentiile tale si ajungi sa faci sex, s-ar putea ca a doua zi sa primesti niste sms-uri romantice. Fii sincer! Nu se va intampla nimic rau. Raspunsul ei poate fii DA sau NU! Si tu trebuie sa respecti aceleasi reguli. Doar sex si o singura data! Si nimeni nu va avea de suferit. A doua zi fiecare isi vede de viata lui. Te asigur ca nu te vei simti vinovat. Si iti vei putea privi vecina in ochi de fiecare cand te vei mai intalni cu ea. Ea s-ar putea chiar sa-ti si zambeasca. Deci, spune-i intentiile tale de la inceput. Sinceritatea conteaza foarte mult.

Restul depinde de tine. Daca raspunsul este DA, ar trebui sa stii ce ai de facut. Bucura-te de fiecare secunda! In caz ca vrei sa ma intrebi ceva, imi poti lasa un comment. Acum treci la treaba. Alege cu grija! Nu toate vecinele vor sa faca sex cu tine! Ne auzim!

Advertisements

One thought on “Jocul seductiei – one night stand

  1. Pingback: Jocul seductiei – body language | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s