Trebuie sa fii romantic?

GQ Girl & BoyIn seara asta mi-am adus aminte de o persoana care imi spunea, acum ceva vreme, ca sunt prea romantic. Au trecut ceva ani de atunci si intre timp lucrurile s-au mai schimbat. Chiar sunt curios daca ar mai avea si acum aceeasi parere despre mine. Ar trebui sa fac un mic experiment! Dar hai sa nu vorbim prea mult despre mine. Trebuie sa vedem cum stai tu cu romantismul. Cine stie cand vrei sa-ti inviti o vecina la o cina romantica. Ma gandesc ca ai vrea sa o impresionezi cu un gest romantic. Sau…poate nu! 🙂

Trebuie sa fii romantic? Raspunsul e destul de simplu. Da! Chiar daca vrei sa fii un mascul alfa, mai sunt si momente in care ar fi frumos sa-i arati si latura ta sensibila si sa fii romantic. Crede-ma ca nu ar fi vorba despre un moment de slabiciune din partea ta. Insa, ai grija sa nu exagerezi. S-ar putea sa faci unele lucruri fortat si ea e atenta la orice detaliu. Oricat de mic ar fi el. Nu prea cred ca ai vrea sa dai gres. Cum am spus si mai sus, tu vrei sa o impresionezi cu un gest romantic. E bine sa fii romantic, dar romantismul mai trebuie combinat si cu alte lucruri. Si daca vei mai citi si alte articole de pe blog, iti vei da seama care sunt acele lucruri.

Trebuie sa-i promiti luna de pe cer si sa-i daruiesti toate stelele din Univers? Nu! In nici un caz. Fii romantic intr-un mod cat mai original. Fii autentic! Toata lumea se gandeste la cine romantice cu lumanarele. La toata scena asta mai adauga ceva special. Sunt sigur ca poti gasi acel ceva care poate face diferenta. Si s-ar putea sa fii vazut cu alti ochi, daca indeplinesti toate aceste conditii. Si nu-ti planifica momentul romantic cu 3-4 saptamani inainte. S-ar putea sa fie un esec total. Chiar as putea sa te provoc si sa-ti propun sa faci ceea ce simti pe moment. S-ar putea sa fie mult mai bine decat ceva planificat.

Cred ca sunt de ajuns informatiile. Nu pot da totul din casa! Trebuie sa te mai descurci si singur. 🙂 Alege momentul potrivit si incearca sa te bucuri de el. In caz ca vei avea parte de un esec total, te poti plange la mine pe blog. Dar sa stii ca nu te voi consola. Te descurci si fara o consolare din partea mea. Bun, am terminat cu povestitul. Ne mai auzim!

Advertisements

One thought on “Trebuie sa fii romantic?

  1. Pingback: Vrei o iubire ca in filme? | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s