Jocul seductiei – body language

Adriana Lima for Victorias SecretM-am gandit sa incep anul cu o noua poveste despre jocul seductiei. Nu vreau sa-ti scriu un articol in care sa vorbim despre noul an si despre planurile pe care le am eu. Desi, nu mi-am facut nici un plan. Ultima oara iti scriam despre one night stand si azi m-am gandit sa iti povestesc despre ceva la fel de interesant. Ma tot gandesc ca vrei sa-ti gasesti o vecina noua, avand in vedere ca ai renuntat la cea de la etajul 4. Iti voi vorbi despre body language. Sau hai sa-i spunem limbajul trupului.

Nu stiu cat de atent esti la reactiile fetelor in timp ce vorbeste cu ele. Ma gandesc ca nu prea dai mare importanta detaliilor. Dar sa stii ca unele detalii sunt cele mai importante. Mai ales la prima intalnire. Stiu ca unele gesturi ti se par involuntare. Si chiar asa sunt! Dar totusi au si o semnificatie. Sunt si unele care nu sunt involuntare si sunt chiar prea evidente. Dar tu nu le bagi in seama. Daca cea de langa tine butoneaza un telefon in timp ce tu vorbesti cu ea, te asigur eu ca e deja plictisita de tine. S-ar putea sa trimita un sms unui alt baiat si sa te lase balta pe tine. Dar tu esti prea concentrat la povestea ta. Doar vrei sa o impresionezi.

Sunt sigur ca nu esti atent la pozitia picioarelor ei, sau daca se joaca cu parul. Nici macar nu te uiti sa vezi ce face cu mainile, asta cand nu butoneaza telefonul. Te-as intreba ce ar trebui sa faci in cazul in care ea isi musca buzele si se uita la buzele tale, dar s-ar putea sa nu primesc nici un raspuns de la tine. Astea sunt cateva detalii la care nu prea cred ca esti atent tot timpul. Tu esti concentrat la alte chestii. Obiectivul tau este sa o impresionezi. Te asigur ca nu vei reusi. Detaliile astea mici sunt foarte importante. In functie de ele iti vei da seama daca ai avut parte de o intalnire reusita, sau daca fata te place si ea pe tine.

Nu iti voi explica eu ce inseamna fiecare gest de-al ei. Doar te invit sa-ti cauti tu singur informatiile. Sunt altii care stiu mult mai bine decat mine cum sta treaba cu limbajul trupului. Da un search pe Google si citeste si tu cateva articole. Cu siguranta vei avea ceva nou de invatat. Si poate asa vei avea parte de mai multe intalniri reusite. 🙂 Bun, cam atat pentru seara asta. Ne mai auzim in zilele urmatoare!

Sursa foto: gq.ro

Advertisements

3 thoughts on “Jocul seductiei – body language

  1. Pingback: Insistent vs Perseverent | Innocent Thoughts

  2. Pingback: Dragoste la prima vedere | Innocent Thoughts

  3. Pingback: Jocul seductiei – sentimente | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s