Insistent vs Perseverent

British GQNu ti-am mai povestit ceva cam de o saptamana, desi aveam articolul pregatit de mai mult timp. Dar nu prea am avut inspiratia necesara pentru a-l termina. In seara asta m-am decis sa-ti mai scriu cate ceva. Poate te ajut sa-ti gasesti o noua vecina. Tot incerc asta cam de mult timp. Inca nu prea stiu care sunt rezultatele. Ar trebui sa-mi mai spui si mie cate ceva. Bun, in seara asta vreau sa vad cat de insistent esti, sau poate esti perseverent. Ma intreb cate vecine ti-au spus ca esti cam insistent si nu vrei sa le lasi in pace. Doar oare stii ce inseamna sa fii perseverent?

Iti spun, inca de pe acum, ca in unele momente nu e prea bine sa fii insistent. Daca ii vei spune in fiecare zi “Hai sa iesim la un suc“, s-ar putea sa se plictiseasca de tine si sa-ti spuna ca esti prea insistent. Si cine nu s-ar plictisi daca ar primi aceeasi invitatie in fiecare zi? Tot timpul sa o inviti numai la un suc. Poate ea isi doreste altceva de la tine. Poate vrea o cafea! Cine stie? Dar tu o bati la cap numai cu iesitul la un suc. Nu ii vei starni deloc interesul. Trebuie sa te gandesti la alta abordare. Si ar fi si mai interesant daca ti-ai schimba si atitudinea si sa incerci sa o surprinzi cu o altfel de invitatie. Eu nu iti voi spune mai multe!

Dar totusi ce se intampla daca esti perseverent? Pana la urma unul dintre sinonimele cuvantului perseverent este insistent. Ce s-ar intampla daca azi doar o inviti la un suc, iar maine ii spui ca ti-ai dori sa iesi cu ea la o plimbare si sa-i faci o supriza? Iar daca te refuza, tu totusi sa te gandesti cum ar fi sa iesiti si sa priviti cerul si stelele. Poate pana la urma va observa ca iti doresti cu adevarat sa o cunosti. Si vrei sa o faci intr-un mod cat mai original. Pana la urma perseverenta poate da roade, daca stii cum sa insisti. 🙂 Nu apasa prea mult pe acceleratie si incearca sa fii cat mai autentic. Si poate vei obtine acea intalnire la care te gandesti de foarte mult timp.

Totul depinde doar de tine. Nu trebuie sa renunti de la primul refuz, dar nici sa insisti prea mult timp cu acelasi lucru. Incearca sa gasesti solutia. Incearca sa o faci sa vrea sa te cunoasca si sa nu te mai refuze. Daca vei sti ce sa spui, vei obtine si o intalnire. Si sa nu-ti fie frica sa mai si renunti din cand in cand. Cam atat pentru seara asta. Ne mai auzim!

Sursa foto: facebook.com/BritishGQ

Advertisements

One thought on “Insistent vs Perseverent

  1. Pingback: Dragoste la prima vedere | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s