Dragoste la prima vedere

camilla-belleSunt sigur ca ti-a fost putin dor de mine. Dar nu-i nimic, pentru ca azi iti voi scrie un nou articol. E duminica si stau bine cu inspiratia. Sper! Intre timp poate ai fost si tu mai perseverent si ti-ai gasit o vecina pe care sa o vizitezi mai des. Am nevoie si eu de un personaj nou pe blog. Sper sa nu ma dezamagesti si sa gasesti o vecina cat mai buna la suflet. Dar mai intai hai sa vedem ce se intampla in momentul cand te declari indragostit inca de la prima vedere. Sunt sigur ca deja ai facut o declaratie de genul asta.

Oare sa fie chiar dragoste la prima vedere? Iti voi da o veste proasta. Inca nu te-ai indragostit de vecina ta. Neuronii tai s-au inselat si ti-au jucat o mica festa. Erau prea euforici pentru a-ti zice adevarul si au decis sa te pacaleasca. A fost mai usor pentru ei sa faca acest lucru. Deci, inca nu esti indragostit. Mai vedem peste cateva saptamani ce se mai intampla. Sa-si revina si neuronii tai din soc. Insa, ce se intampla cu adevarat? De ce crezi ca te-ai indragostit la prima vedere?

Cu siguranta te-a atras ceva la vecina ta. Poate ochii ei albastrii te-au fermecat din prima, sau buzele ei pe care le-ai saruta din prima secunda, fara sa stai prea mult pe ganduri. Daca nu iti place culoarea albastra a ochilor, soarta! Deci, putem vorbi numai de atractie. A fost ceva care ti-a atras atentia si te-a facut sa spui ca te-a indragostit. Sigur vecina ta are un corp trasnet si deja inima ta bate din ce in ce mai tare. Atractie sexuala sa fie oare? Da, asta e raspunsul corect. In prima secunda putem vorbi numai de atractie. Putem spune ca a fost atractie la prima vedere. Scantei! Fulgere! Chimie? Da, si chimie. Ai nevoie si de asa ceva. Fara ea nu se poate. Ar fi frumos sa fie si vecina ta pe aceeasi lungime de unda ca si tine.

In timp atractia va duce la dragoste, dar nu la prima vedere. Deja am lamurit acest aspect. Daca nu exista atractie, nu vei avea parte nici de iubire. Ai grija ce faci cu neuronii tai. S-ar putea sa-ti trimita un mesaj gresit. Nu te lasa pacalit asa de usor. Si nu uita de jocul seductiei. Seductia te poate ajuta in situatii de criza. Incearca sa duci jocul pana la capat. Vei avea multe de castigat. Poate chiar o vecina pe cinste!

Bun, cam atat pentru azi. Sper sa am inspiratie si in zilele urmatoarea. As mai vrea sa-ti mai scriu cate ceva interesant. Ne mai auzim!

Sursa foto: gq.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s