Idealul tau in viata

Am avut azi o discutie foarte interesanta cu un grup de amici. Subiectul conversatiei a fost: “idealul tau in viata“. Fiecare dintre noi a raspuns la intrebarea: care este idealul tau in viata? Pare o intrebare simpla, dar in acelasi timp este o intrebare care te poate pune pe ganduri. Am primit multe raspunsuri. Unele superficiale, altele foarte bine gandite si unele foarte sincere.

Tu crezi ca stii care e idealul tau in viata? Vrei sa obtii ceva anume? Ti-ai dori ceva care sa te defineasca pe tine ca persoana? Prima data te vei gandi ca vrei sa calatoresti, sa fii o persoana independenta si libera din punct de vedere financiar. Vei vrea sa cunosti cat mai multe persoane si sa ai multe relatii din care sa inveti tot felul de chestii. Dar nu asta vrea toata lumea? Oricine ar vrea sa calatoareasca. Persoana care sta langa tine in momentul asta sigur isi doreste sa aiba cat mai multe relatii, pana in momentul in care va gasi persoana “perfecta”.

De ce nu tintesti undeva mai sus? De ce nu iti doresti si mai mult de atat? Cineva mi-a zis ca ar vrea sa aiba propria lui afacere. Asta cu siguranta ii va permite sa calatoreasca si sa cunoasca cat mai multe persoane. Incearca sa urci cu un nivel mai sus si sa vezi ce mai poti face. Si Gica de la blocul de vis-a-vis va avea cel putin 2 relatii din care sa invete si el ceva. Asta nu inseamna ca idealul tau in viata e sa ai 3 relatii.

Gandeste-te la ce iti doresti cu adevarat sa faci cu viata ta. Cu siguranta e ceva care sa te defineasca numai pe tine. Incearca sa vorbesti cu tine si poate vei primi un raspuns interesant la intrebarile pe care ti le-am pus mai sus. Nu ti le mai repet acum. Mult succes!

P.S. Trebuie sa-mi gasesc o noua sursa de poze. Momentan articolele nu vor avea o imagine. 🙂

Advertisements

One thought on “Idealul tau in viata

  1. Pingback: Femeia ideala si barbatul ideal | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s