Femeia ideala si barbatul ideal

1426613806707_nathalie-emmanuel-gq-magazine-april-2015-03Nu exista! Stiu ca te gandesti la o femeie cu ochi albastri si care sa-ti zambeasca in fiecare dimineata. Si ai vrea sa-ti mai si spuna ca te iubeste in fiecare zi. Stiu ca vrei un barbat care sa te trateze ca o regina in fiecare seara cand ajungi acasa si care sa-ti arate de fiecare data cat de mult tine la tine. Dar nu prea se va intampla acest lucru. Ar fi totul prea perfect si nu prea cred ca iti va place. Ma gandesc ca nu vrei sa primesti totul asa pe tava fara sa faci nimic. Trebuie sa meriti anumite chestii.

Visezi la femeia ideala, dar alaturi iti va fi o femeie care iti va da peste cap toate idealurile. Poate intr-o dimineata nu va avea chef sa-ti sopteasca la ureche ca te iubeste, dar asta nu inseamna ca nu vor exista alte momente in care sa-ti arate acest lucru. Si sunt sigur ca tu nu te vei supara ca nu respecta toate “conditiile” tale. Cu siguranta ti s-a pus pata pe ea si vei fi in stare sa renunti la anumite lucruri, pentru ca ea e cea care te face sa zambesti in fiecare zi si sa te simti implinit.

Cu siguranta iti doresti barbatul ideal langa tine. Dar poate el e timid si nu stie tot timpul sa-ti arate ca tine la tine. Nu renunta la el daca tu simti ca el e cel care te poate face fericita. Luna de pe cer nu ti-o da. Nu de alta, dar as vrea sa fie putina lumina in miez de noapte. 🙂 Dar cu siguranta s-ar putea sa-ti spuna ca sus pe cer e o stea doar a ta. Nu vei mai avea nevoie de luna aia mare. Ai o stea numai a ta. Nu o vei putea lua de pe cer, dar e a ta.

Nu cred ca vrei sa ai o relatie perfecta. Te-ai plictisi prea repede si nu e bine pentru sanatatea ta. Cu siguranta tii la inima ta. Invata sa te adaptezi si poate intr-un final vei spune ca ai persoana ideala langa tine, sau poate nu. Asta depinde numai de tine.

P.S. Sper ca nu ai mancat tot cozonacul. Ar trebui sa-mi lasi si mie o felie. 🙂

Sursa foto: gq.com

Advertisements

3 thoughts on “Femeia ideala si barbatul ideal

  1. Da! Intr-adevar nu exista femeia sau barbatul ideal. Exista o persoana care este “facuta” pentru tine si care va veni la momentul potrivit. Eu asta cred.
    Mai am cozonac :). Ai dori sa-ti trimit cateva felii, poate chiar unul intreg?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s