Gandeste-te si la tine!

sethdaria04_628Da! Gandeste-te si la tine! De obicei uiti sa mai faci acest lucru cand esti intr-o relatie. Ai face orice ca persoana de langa tine sa se simta cel mai bine. Dar la tine cine se mai gandeste? Daca iubita ta nu o face, e cam nasol. Sau daca iubitului tau nici nu-i pasa de tine, ar cam trebui sa meditezi la acest lucru. Doar stii ca toata lumea spune ca intr-o relatie e nevoie de doi. Nu de alta, dar nu e bine ca unul dintre voi sa leneveasca toata ziua. Lenea nu prea face bine pentru sanatate.

Nu e bine sa depinzi de persoana iubita. Ai si tu nevoie de timpul tau liber. Sigur, trebuie sa si ai ce face cu timpul ala. Nu ar fi frumos sa freci menta. Doar daca vrei sa iti deschizi o afacere si sa vinzi ceai de menta. Chiar face bine pentru sanatatea ta. 🙂 Banuiesc ca ai un hobby, sau iti place sa faci ceva anume. Nu uita de acel lucru cand esti intr-o relatie. Nu iti va face bine pe viitor. S-ar putea sa te plictisesti la un moment dat si atunci vei deveni cam frustrat. Ce te faci in cazul in care minunata ta iubita iti da papucii? Trebuie sa ai si tu o ocupatie, ca sa nu te mai gandesti ca ai ajuns din nou singur.

Nu uita nici de prietenii tai. Stiu ca minunatul tau iubit e in centrul universului tau, dar cred ca ti-e dor sa mai stai la o barfa cu prietenele tale. Sper! Daca uiti de ele, te vor uita si ele pe tine! Si cum am spus si mai sus, cand vei ajunge sa fii singura, cu siguranta vei avea nevoie de ele. Trebuie sa le povestesti cat de nesimtit a fost iubitul tau ca te-a inselat cu alta. Cred ca a observat ca esti dependenta de el si a zis ca are nevoie de altcineva in viata lui. O persoana mai independenta. Cred! 🙂

Incearca sa gasesti un echilibru. Ai nevoie si de acel timp numai pentru tine. Sa te gandesti numai la tine si la sufletelul ala al tau nevinovat. Cu siguranta persoana iubita te va intelege. Daca nu, ar trebui sa meditezi la acest lucru. Sau, nici nu mai e nevoie! Renunta la o relatie care te nemultumeste. Ai chestii mult mai interesante de facut. Sunt sigur de asta! Deci, nu uita de tine!

Sursa foto: gq.com

Advertisements

One thought on “Gandeste-te si la tine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s