Sustine-o!

In tot ceea ce face! Stiu ca e posibil sa nu fii de acord cu ea, dar totusi e bine sa fii langa iubita ta si sa o sustii indiferent de ceea ce urmeaza sa se intample. Stii cum e, s-ar putea sa ai nevoie si tu de cineva care sa-ti spuna o vorba buna. Asa ca, ai grija ce faci! Nu stiu de ce deja ti-am spus ceva ce ar fi trebuit sa-ti spun la sfarsitul articolului. Nu prea vroiam sa inchei asa de repede articolul din seara asta (era seara cand m-am apucat de scris 🙂 ). Acum, dupa cateva zile, parca pot continua articolul.

Arata-i ca esti alaturi de ea si ca vei fi langa ea chiar si in cazul unei esec. Nu trebuie sa-i tai aripile de fiecare data cand tie nu iti convine ceva. Las-o sa experimenteze si sa incerce orice vrea ea. In caz contrar s-ar putea sa gaseasca pe alticineva, care sa faca acest lucru. Stiu, te vei intreba de ce e nevoie sa faci compromisuri? Sau, eu ce primesc in schimb? Intr-o relatie este nevoie si de unele sacrificii. Iar cand vei avea nevoie si tu de partenera ta, va fi si ea alaturi de tine. Si s-ar putea sa te sustina mai mult decat ai facut-o tu cand ea ti-a cerut ajutorul.

Nu incerca sa fii egoist. Va dauna relatiei tale. Incearca sa faci si tu parte din visele iubitei tale. Cine stie, poate pana la urma vei avea parte de o aventura interesanta. Cu siguranta partenera ta va vrea ca tu sa faci parte din acel vis la care se gandeste de fiecare data cand inchide ochii. Ia-o de mana si spune-i ca nu o vei lasa singura niciodata. Desigur, se va gandi ca sunt si momente in care trebuie sa se descurce si singura. Sa fie independenta. Dar, chiar si asa, arata-i ca o sustii si nu vei incerca sa-i sabotezi planurile.

Bun, se pare ca totusi am reusit sa scriu ceva. Ce-i drept, cam greu! M-a lovit o lipsa de inspiratie. Dar rau de tot! Nu stiu cum voi scapa de ea. Am 4 articole pe care nu am reusit sa le termin. Cam trist! Ne mai auzim zilele astea! O duminica placuta!

Advertisements

2 thoughts on “Sustine-o!

  1. Pingback: Experimenteaza lucruri noi! | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s