Jocul seductiei – sentimente

her_lust_p1Nu-ti mai spun cand ti-am scris ultima oara. A fost acum ceva timp si nu are rost sa mai deschidem acest subiect. Sunt constient ca iti scriu rar si cine stie daca acest lucru se va schimba. Despre jocul seductiei chiar nu ti-am mai scris de foarte mult timp. Azi mi-am amintit de un articol pe care l-am citit saptamana trecuta si m-am decis sa-ti spun si tie cateva lucruri. Nu mai stiu exact in ce relatii mai esti cu vecinele tale, asa ca nu te mai intreb de ele. Sau, poate inca nu ai uitat-o pe vecina de la etajul 4. Nici nu imi mai aduc aminte ce etaj era. Imbatranesc. 🙂

De ce sentimente? Sunt sigur ca au fost momente in care nu ai vrut sa spui ce simti de frica ca cel de langa iti va descoperi anumite vulnerabilitati si va incerca sa profite de ele. Oare sa fie chiar asa? Mai intai ar trebui sa fii sincer cu tine si sa-ti dai seama daca e adevarat ce simti si apoi sa ai un moment de sinceritate fata de iubita ta. Desigur, doar daca vrei. Te anunt de pe acum ca nu are cum sa-ti citeasca gandurile. Daca nu ii vei spune ce simti cu adevarat, s-ar putea ca a doua zi sa nu-ti mai raspunda la telefon.

Comunica! Nu iti place ceva la ea? Spune-i! Simti ca relatia voastra nu mai e ca la inceput? Incearca sa-i spui exact ce simti. Ea nu are cum sa-si dea seama ca tu vrei sa-ti spuna in fiecare dimineata ca te iubeste si ca ii place la nebunie de ochii tai. 🙂 Desigur, poate si iubitul tau face ceva gresit si ti-e frica ca relatia voastra nu mai are nici un viitor. Vorbeste cu el si spune-i adevarul. Spune-i exact ce simti. Daca stie sa te asculte, cu siguranta nu va folosi cuvintele tale impotriva ta si nu va profita de vulnerabilitatile tale. Daca va face acest lucru, e mai bine sa-i lasi o pereche de papuci pe presul de usa. Sper ca va intelege mesajul tau!

Ti-e frica ca o vei pierde in momentul in care ii vei spune ce simti cu adevarat? Daca chiar se intampla acest lucru, inseamna ca esti in relatia gresita. Aceeasi regula se aplica si in cazul in care iubitul tau se va speria in momentul in care ii vei spune ca vrei sa-i daruiesti luna de pe cer. Asta in caz ca nu a fost deja daruita! Ai grija, luna asta e cam dorita in ultima vreme.

Spune tot ce ai pe suflet! Nu vei avea nimic de pierdut. Doar cel care nu asculta va avea de pierdut! Cam atat pentru duminica asta. Ne mai auzim!

Sursa foto: Her Lust

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s