Teorie vs Practica

Aveam articolul asta de foarte mult timp in draft. Cand m-am apucat sa scriu la el eram cam revoltat si nu am mai apucat sa-l termin. Azi sunt destul de zen si cred ca ar trebui sa golesc “cutia” cu articole neterminate. Ultima oara ti-am spus o poveste, dar acum trecem la lucruri mai serioase. Sper! Sa mai uitam putin de iubire, relatii si alte chestii care te pun pe ganduri in fiecare zi. Desi, s-ar putea ca si ceea ce iti voi scrie azi sa te puna pe ganduri. Soarta! In caz ca ti-am distrus ziua, sa-mi spui. Astept un comment de la tine!

Teorie vs Practica! Nasol subiect! Toti suntem buni la teoria. Nota 10 pentru toata lumea. Chiar cu felicitari. Suntem asa de buni la teorie incat uitam de practica. Unele persoana cred ca ti-au spus ca ti-ai gresit meseria si ar trebui sa te fi facut psiholog. Asta din cauza ca stii prea multa teorie! Exagerat de multa! 🙂 Sunt curios daca cineva iti si mai spune sa aplici unele din lucrurile pe care le povestesti in fiecare zi. Sunt sigur ca ti-ai propus ca de maine sa faci ceva maret, dar maine sa alegi cu totul si cu totul altceva. Poate nu vrei sa iti asumi niste riscuri, sau stai mai nasol cand vine vorba de curaj. Cred ca ai putea si tu sa mai gasesti unele scuze. Sunt sigur de asta!

Cu practica cred ca stai cel mai prost. Toti stam prost! Ti-am spus deja. Scuze vei gasi intotdeauna. Sunt asa de multe incat nu ai cum sa nu gasesti una foarte buna. Dar oare ce s-ar intampla daca ai pune mai des in practica anumite lucruri? Oare vine sfarsitul lumii? In cel mai rau caz s-ar putea sa dai gres. Dar tot ai ceva de invatat. Intotdeauna ai ceva de invatat dintr-o experienta noua. Daca stai prea mult pe ganduri, s-ar putea sa ramai doar cu teoria. Nu te va ajuta la absolut nimic. Doar sa-i impresionezi pe unii. Stim ca esti un psiholog bun! Pune cat mai multe lucruri in practica si asa te vei cunoaste cat mai bine. Poate descoperi lucruri de care nici nu stiai. Dar intotdeauna sa ai grija sa faci ceea ce iti place!

Sper sa intelegi mesajul meu. Nu vreau sa bat campii prea mult, mai ales acum cand WordPress-ul iti mai si spune cat timp ti-ar lua sa citesti articolul. Nu inteleg cum fac calculele, dar sper sa se priceapa la estimari! Gata, fug sa stau la racoare. Cu siguranta ne vom mai auzi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s