O poveste – prima intalnire

her_lust_p3Am zis ca voi continua povestea pe care am inceput-o acum aproape 2 zile. Pare interesanta si incepe sa-mi placa si mie. Chiar daca nu va avea un final atat de placut. Dar sunt curios sa aflu ce s-a intamplat pana sa se scrie sfarsitul povestii. Nu e bine sa avem parte de asa de mult mister. Din nou mi-e greu sa gasesc o melodie pe care sa o ascult cat timp iti mai scriu o parte din poveste. Nu merge chiar orice melodie. Poate imi mai dau si tu cate o sugestie. Asta daca iti doresti cu adevarat sa termin de scris. Gata cu introducerea. Sa inceapa povestea. 🙂

Primavara de abia incepuse si ochii lui straluceau din ce in ce mai tare, incercand sa-i spuna ca e timpul sa-si deschida sufletul si sa iubeasca din nou. Intalnise doi ochi caprui care i-au furat inima, dar doi ochi tristi si care nu mai stiau cum sa vorbeasca cu stelele. Da, ea nu mai credea in stele si nici in acele vise care candva deveaneau realitate. Nu mai credea nici in iubire. Acea iubire care candva ii aducea zambetul pe buze si bucurie in suflet. A uitat cum e sa o tina cineva de mana si sa o mangaie incet pe obraz si apoi sa o sarute si sa se joace cu buzele ei. A uitat cum e sa iubeasca si sa fie iubita.

A luat-o de mana si i-a aratat drumul catre inima lui. Un drum luminat de stele, un drum care avea sa o invete cum e sa-si doreasca sa fie fericita in fiecare zi. I-a spus sa-si inchida ochii si sa se lase cucerita de el. Sa porneasca intr-o noua aventura si sa vada lumea prin ochii lui. O lume in care nu mai avea cum sa se rataceasca, pentru ca acum nu mai era singura. Ochii lui o invatau cum sa zambeasca din nou si sa se bucure de fiecare secunda din viata ei. L-a strans si mai tare de mana, iar inima ei ii spunea in soapta ca are nevoie de el. Are nevoie de stralucirea din ochii lui pentru a putea sa lupte din nou pentru visele ei. Nu mai voia sa-i dea drumul. Si-a dat seama ca fara el nu va putea uita de acea tristete cu care se trezea in fiecare dimineata. Simtea cum e sa fie iubita din nou.

Si aici se termina povestea din seara asta. Sa stii ca mi-a fost cam greu sa termin de scris. Nu am gasit melodia perfecta si nu am fost atat de zen. Pentru urmatoarea parte ar trebui sa ma ajuti si tu. Asa contribui si tu la aceasta poveste de…dragoste. Sa-i zicem asa. Dragoste de-o primavara! Daca cumva vrei sa-mi transmiti un mesaj, stii ce ai de facut. Nu patesti nimic daca indraznesti sa-mi scrii ceva. Ne mai auzim!

Sursa foto: Her Lust

Advertisements

One thought on “O poveste – prima intalnire

  1. Pingback: O poveste – adevarul | Innocent Thoughts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s