Barbatul inteligent

her_lust_12Tocmai am inceput sa ascult un mixtape si incercam sa gasesc un titlu pentru articolul de azi, dar cred ca mai intai voi incerca sa scriu ceva si apoi vom vedea daca am inspiratie si cu titlul. In articolul trecut am vorbit despre inteligenta femeilor si m-am gandit ca nu e frumos sa te uit pe tine, tu cel care vrea sa cucereasca o femeie frumoasa si inteligenta. M-as fi simtit prost daca nu iti scriam si tie ceva. Nu vreau sa zici ca fac discriminare si uit de tine. Si vom vedea mai tarziu ce vom mai face cu inteligenta unei femei. Bun, hai sa vedem ce face barbatul inteligent. Cred ca am gasit titlul.

Cu siguranta te-ai gandit de multe ori ca tipa aia sexy si cu ochi verzi nu e de tine si ca ea se va intalni intotdeauna numai cu “bad boys“. Adevarul e altul din pacate. 🙂 Tipa aia cu ochi verzi va incerca sa gaseasca un barbat adevarat care, cu siguranta, va sti sa-i satisfaca toate nevoile. Cineva alaturi de care sa poata evolua si sa fie provocata in fiecare zi. Daca tu stai prea mult pe ganduri si te gandesti ca nu e de nasul tau, s-ar putea sa dispara destul de repede din peisaj.

Un barbat inteligent va accepta provocarea si va incerca sa o cucereasca pe acea femeie la care tu doar visezi. Desigur, visele pot deveni realitate, dar doar daca incerci sa-ti pui neuronii la treaba. Un barbat adevarat trebuie sa-i ofere siguranta femeii de langa el, incredere si respect. Va sti sa-i ofere libertatea de care are nevoi si nu va incerca sa-i taie aripile atunci cand ea va incerca sa cucereasca lumea. Nu o va intreba niciodata de ce a ales sa faca un anumit lucru. In schimb o va sustine indiferent daca a luat o decizie buna, sau proasta. Un barbat adevarat isi va folosi inteligenta pentru a o descoperi in fiecare zi pe femeia de langa el. Calmul lui o va cuceri de fiecare data cand ea va incerca sa-i reproseze ceva. Lui nu este frica sa o piarda, pentru ca intotdeauna va sti cum sa o provoace si sa o faca sa se intoarca la el.

Doar un barbat inteligent va sti cum sa o cucereasca pe acea tipa sexy si cu ochi verzi, pentru ca ea va fi indeajuns de inteligenta incat sa stie ca doar el va sti cum sa o tina de mana si sa se joace cu inteligenta ei. Si inca ceva! Daca crezi cu adevarat ca faci parte din aceasta categorie de masculi, ai grija ce faci cu aroganta. Nu fii prea arogant, pentru ca s-ar putea sa te arzi. Stiu ca iti place sa ai lumea la picioarele tale, dar o femeie inteligenta isi doreste acelasi lucru. Ai grija ce faci! S-ar putea ca ea sa fie prima care iti cucereste lumea si atunci nu stiu daca aroganta ta va mai fi buna pentru ceva. Nu incerca sa subestimezi inteligenta unei femei.

Celalalt articol l-am incheiat cu o intrebare si asa voi face si acum. Oare un barbat inteligent va sti sa aleaga femeia potrivita pentru el, sau va incerca tot timpul sa fie el cel mai inteigent? Bun, ai grija cum raspunzi la intrebarea asta. Ne mai auzim! Un week-end fain sa ai!

Sursa foto: Her Lust

Advertisements

One thought on “Barbatul inteligent

  1. Pingback: Barbatul inteligent | adriandc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s