Ea te poate ajuta

pitti-uomo-tommy-tonMaine e ultima zi din luna noiembrie si nu ar fi fost frumos daca nu apucam sa mai bem si noi un ceai in ultimul weekend din aceasta luna. Nu stiu daca dupa ultimul articol i-ai spus tot ce simti, dar sa stii ca ea azi va fi in prim plan. Vom continua o discutie mai veche, pe care am avut-o acum mai bine de un an. Si asa iti mai scriu si un articol de stil. De asta cred ca a si nins zilele trecute. 🙂 Despre ce discutie este vorba? Iti pun o intrebare si poate asa iti vei da seama singur (dar vei putea da si click pe undeva ca sa vezi despre ce e vorba). Te poate ea ajuta cand vine vorba de felul in care te imbraci?

Da! Clar! E cam greu sa raspunzi cu NU la intrebarea asta. Tu cand esti intr-un magazin s-ar putea sa nu observi anumite chestii si sa-ti scape anumite lucruri care s-ar putea sa stea foarte bine pe tine. Iar daca o ai langa tine, cu siguranta va observa ceea ce tie ti-a scapat. Si daca vrea sa te imbrace din cap si pana-n picioare, ai face bine sa nu comentezi. S-ar putea sa inveti multe lucruri de la ea. Mai ales daca nu stii cum sa-ti asortezi hainele. Ea va fi atenta la absolut orice detaliu si inainte sa-ti aleaga o camasa, se va gandi si daca ai ceva in garderoba cu care se poate asorta. In caz ca nu exista asa ceva, fii sigur ca iti va spune ce sa-ti mai cumperi.

O femeie isi doreste langa ea un barbat care sa stie cum sa se imbrace. Accepta sfaturile pe care ti le da. Poate la inceput nu iti va spune nimic, dar daca te vei imbraca prost in continuare…nu vei mai scapa de ochiul ei critic. Ai grija, este atenta la orice detaliu. Trebuie sa stii sa-ti alegi pana si pantofii. Si sa fie asortati cu restul hainelor pe care le-ai ales. Sa nu o refuzi cand iti va spune ca vrea sa mearga cu tine la shopping. Si cand probezi hainele, sa te uiti bine in oglinda. Te va imbraca exact asa cum trebuie sa arate un barbat elegant, care are langa el o femeie frumoasa si eleganta. Si cu siguranta iti va place si tie ceea ce vei vedea in oglinda.

Ea va sti cum sa te complimenteze cand vei arata bine imbracat de fiecare data cand o vei vedea. Chiar si daca ai ales un stil casual. Fii inteligent si accepta sfaturile ei. Nu vei avea nimic de pierdut. Si daca iti spune si ceva de look-ul tau, ascult-o. S-ar putea sa ai parte de niste suprize placute dupa ce vei pune in aplicare ceea ce iti va spune. Ea e acolo ca sa te ajute, deci nu refuza un astfel de ajutor. Vei avea multe de castigat. Mai ales ca nu te vei mai plimba prin magazine ca un om pierdut in ceata. 🙂 Experimenteaza alaturi de ea!

Sursa foto: tommyton.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s