Echilibru

In ultimele articole am fost generos cu tine si te-am lasat sa vezi exact ceea ce simt eu in prezent. Azi vom mai schimba un pic lucrurile. Nu vreau sa te obisnuiesti numai cu articole in care sa iti vorbesc numai despre mine. Sa stii ca azi chiar nu am chef de un ceai, deci nu stiu ce as putea sa iti ofer in schimbul ceaiului. As putea sa te invit la o cafea, numai ca nu prea obisnuiesc sa beau asa ceva. Doar daca imi e foarte somn si azi nu cred ca e cazul. In schimb categoria din care va face parte articolul nu se va schimba. Vom vorbi si azi despre relatii.

Echilibrul intr-o relatie, destul de important, nu? Cam greu de gasit cateodata, dar un lucru e cert…acesta trebuie sa existe. Mai ales ca nu prea exista relatia aia asa de perfecta, in care totul sa fie roz in fiecare zi. Poate azi ea are o zi proasta, sau tu esti foarte obosit, sau ea nu se simte bine. Astea sunt lucruri care trebuie intelese si acceptate asa cum sunt. Daca azi nu iti ofera atentia pe care ti-o doresti doar pentru ca are o zi mai proasta, nu te revolta si nu incerca sa-i reprosezi ca e rece cu tine. Si nu incerca sa exagerezi cu genul asta de lucruri. S-ar putea sa se lase cu o cearta…banala, dar nu prea ok. 🙂 Sunt zile cand nu e totul asa de zen cum ti-ai dori si ar fi bine sa le accepti asa cum sunt si sa incerci sa gasesti partea buna atunci cand ai parte de asa ceva. Invata sa-l accepti pe cel de langa tine asa cum e, cu bune si cu rele. Invata sa-l iubesti si atunci cand nu-i este bine, pentru ca va aprecia si mai mult faptul ca esti acolo. Incearca sa o protejezi atunci cand are nevoie de tine si nu ii arata ca esti acolo numai cand iti spune ca te iubeste. Ai grija de ea cand nu se simte bine, pentru ca in zilele in care nu vei fi tu bine, ea va fi acolo langa tine si te va tine de mana.

Stiu ca iti doresti ca totul sa fie perfect in fiecare zi. Toata lumea vrea asta, dar sunt si zile in care trebuie sa uiti de perfectiunea asta si sa accepti si normalul. Face si asta parte din viata ta. Respira, trage aer in piept si incearca sa fii zen. Maine cu siguranta va fi altfel si mult mai bine decat azi. Si poate chiar perfect. Important e sa fie asa cum va doriti voi doi.

Cam atat pentru azi. Te las sa infrunti si zilele mai putin perfect. Ne auzim! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s