Adevarul e…

…ca te iubesc si mai mult decat la inceput. Da, asta e adevarul care cred ca mai conteaza in momentul asta. Vroiam sa incep altfel azi, dar am zis ca mai bine spun eu totul direct, fara ocolisuri. Adevarul e ca ne-am jucat de-a soarecele si de-a pisica. Adevarul e ca ne-am luptat pentru niste chestii prostesti si lupta asta a dus la certuri. Asta ma enerveaza cel mai mult. Si sunt din nou furios pentru ca de cele mai multe ori totul pornea de la nimicuri. Iar nimicurile astea ne-au facut sa uitam de sentimentele noastre.

Adevarul e ca sunt niste sentimente frumoase, pentru care cu siguranta se merita luptam. Sincer, in momentul asta, as vrea doar sa-ti spun ca doar sentimentele noastre conteaza. De ce naiba sa ne lovim de niste cacaturi care nici macar nu trebuiau sa ne afecteaze. Suntem doi ca sa putem rezolva totul cat mai simplu. Nu e nevoie de orgolii, sau sa stim care are dreptate, sau nu. Nu suntem intr-o competitie. Suntem doar noi cu sentimentele noastre. Pentru ele trebuie sa luptam cu adevarat. Pentru ele nu ar trebui sa renuntam. Nu trebuie sa fugim de ceea ce simtim si nici nu trebuie sa ne ascudem, doar ca sa avem impresia ca ele nu mai exista. Inca sunt acolo unde trebuie sa fie si inca sunt la fel de puternice.

Adevarul e ca nu am plecat deloc de langa tine si nici nu am de gand sa plec. Si da, asta e un adevar care conteaza foarte mult pentru mine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s