Usa e deschisa…

…si te poti intoarce. Da, chiar deschisa! Nu mai vreau sa fim intr-o competitie si nici macar sa ne mai luptam pentru dreptatea fiecaruia. Vreau doar sa ne la sentimentele noastre si atat. Vreau sa ies din lupta pe care am dus-o pana in ziua in care ai plecat. O lupta care ne-a afectat destul de mult. Suntem doi si nu e nici unul mai presus decat celalalt si asta pentru ca avem acelasi obiectiv. Sa fim fericiti. Nu conteaza cine are un job mai bun, sau care aduce mai multi bani in casa…nu suntem intr-o competitie. Sentimentele noastre sunt mai presus de orice. Pentru asta ar trebui sa luptam. Asta e lupta noastra, nu cea a dreptatii.

Cred ca iti spun asta pentru a nu stiu cata oara…hai sa fim doar noi doi, asa cum ne dorim. Fara sa ne mai punem intrebari, fara sa mai avem temeri. Nu suntem perfecti si nici nu o sa fim. Dar impreuna putem fi exact asa cum ne dorim noi. Sinceri si dispusi sa luptam pentru ceea ce avem acum. Pentru niste sentimente care sunt cu adevarat sincere si neconditionate. Hai sa nu ne mai complicam viata degeaba. Stiu, e greu, dar impreuna putem sa ducem la bun sfarsit orice ne-am propune. Nu e simplu, dar vom noi doi…unul langa celalalt, ca sa ne sustinem. Cu putin curaj vom reusi.

Hai sa ne asumam riscul asta, pentru ca pana la urma e ceva ce am face pentru noi. Ceva din care am putea invata si mai mult decat pana acum. Ceva care sa ne ajute sa ne aparam sentimentele de absolut tot ce poate sa fie rau in jurul nostru. Usa e deschisa si o sa ramana deschisa. Nu ai de ce sa te mai temi. Nimeni nu o sa-ti faca rau.

O sa te astept pana o sa te intorci sa te iubesc…

Advertisements

42 thoughts on “Usa e deschisa…

  1. Eu cred ca ea stie ca usa ta ii e deschisa… totul e sa vrea. Sa isi doreasca sa revina.
    Tu o iubesti. Inca. Dar ea?
    Lupta asta a orgoliilor nu-si are rostul… Daca dragostea voastra e mai mare, mai puternica, veti invinge. Impreuna. Daca nu…
    Si totusi… nu ma pot sa nu ma intreb… Tu ii scrii zilnic. Implorand-o sa se intoarca, dar… ea te citeste? Ti-a raspuns vreodata?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s