Fericirea

E putin cam tarziu sa scriu ceva pe blog, dar simt nevoia sa o fac…mai ales ca a trecut ceva timp de cand ti-am scris ultima oara si sincer nu stiu exact ce as putea sa-ti povestesc acum cand e deja dimineata. Am doar un singur gand in momentul asta…ce ne face fericiti, ce e fericirea pentru noi, cum putem sa o definim, care e persoana care ne face cu adevarat fericiti, fericirea inseamna perfectiune? Multe intrebari intr-un singur gand si toate despre fericire.

Ce inseamna fericirea pentru mine? Vreau sa o vad pe ea, pe cea care o iubesc, dimineata cand ma trezesc, sa-i zambesc si sa-i multumesc ca e langa mine. Nu am nevoie de bogatii, sau alte chestii complicate. Mi-e de ajuns sa fie…ea…cu mine. Langa sufletul meu. Mi-e de ajuns un te iubesc sincer si atat. Si nu pot spune ca ma multumesc cu putin, dar simplitatea ma face fericit. Nu sunt perfect si nici nu-mi doresc sa fiu perfect. Intr-un final sunt un om, cu defecte si calitati, cu emotii si sentimente, cu momente bune si rele.

Ea, prin prezenta ei, ma face fericit. Si niciodata nu am sa-i cer mai mult. E de ajuns sa-i vad ochii si zambetul, sa o am langa mine si sa-i simt respiratia. Nu ma intereseaza alte lucruri. Orice ai spune, pana la urma, simplitatea ne aduce fericirea de cele mai multe ori, pentru ca de fiecare data cand vrem sa complicam lucrurile, ajungem sa avem atat de multe frustrari. Uneori uitam de lucrurile simple care ne aduc fericirea.

Draga mea, e dimineata si cand ne trezim as vrea sa te vad zambind…pentru ca oricat de multe probleme am avea, stiu ca zambetul tau mi-ar da putere sa trec peste orice.

Al tau…

Razvan

Advertisements

One thought on “Fericirea

  1. Cred ca asta inseamna fericirea pentru cei mai multi dintre noi: persoana iubita si prezenta ei in viata noastra…
    Bine ai revenit pe blog! ­čÖé
    Hristos a Inviat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s